![]() |
fikri neyse zikrde o işte... Çok iyi gidiyoruz ya muhakkak yaparlar bişey. |
tezgahlarına kendileri düşmüş kim kurdu diyolar bu tezgahı allah allah ya:D:D |
kendileri tezgah konusunda usta olduklarından böyle konuşuyorlar. kaç şampiyonluğu bileğinizin hakkıyla kazandınız cinconlar söyleyin. bu kadar çirkeflik olmaz... |
adnan polat ... hiyar istermisin canim |
yine ibneleşti galatasaray,yine ibneleşti galatsaray ,zaten hep ibneydi galatasaray... |
AYRICA MADEM FEDARASYON SUÇLU SKİBBE Yİ NİYE YOLLADIN ADNAN BEY. aynen böyle... |
4 sene üst üste şampiyon olurkenki tezgahıda açıkla ozaman |
Alıntı:
tezgahları sen iyi bilrisin adnan polat , 8 - 0 ankaragücü sana bişey hatırlatıyormu , malatya desem her futbolcuya ozaman ın en iyi arabası olan doğan desem ne dersin , 2004 ten beri Beşiktaş ince ince kıyma gibi kıyıldı hangi tezgahları yaptınız adnan polat . hak ettiğinizi buldunuz ikinizde beter olun adnan polat. |
vahap beyazlar ahmet çakarlar kalmadı dimi artık srfsziler |
Alıntı:
:ciao::ciao::ciao: |
Tezgahi kim kurdu adnan onuda soyle bari! Demirorenmi. O hic bisey beceremez ki. Kursa kursa tup tezgahi kurar:D Bu konuda ihtisas sahibi adamlar hep gayseden cikar. |
Adnan aygırı şikenin, tezgahın kralını sen yapıyorsun.Hele bu lafları senin gibi ''Büyük Şikeci'' den duymak ne kadar garip. Ligin ilk yarısı tamamladığında hakemlerin, federasyonun arkasındaydın.Bizim için, ''Herkes hatayı kendinde arasın'' diyordun.Şimdi de ezikbahçe'yi yanına çekmeye çalışıyorsun, sen tam bir ya..ksın.Başka da bir şey demiyorum. |
Bu kadar da reziller, bu kadar da basitler, bukadar da acizler işte..:) Galatasaray başkanından ne beklenirdi ki başka? :) Çirkef takımın çirkef başkanı..:) 1 hafta önce "hakemler çok iyi gidiyor" diyen adam Lincoln 1 kırmızı yiyince de böyle demişti..:) Ama ozaman Feneri yanına almamıştı..:) Şimdi Feneri de yanına almaya çalışıyor aklı sıra..Ama Fenerbahçenin bunlar kadar basit karakterli yöneticileri yok..Daha akıllı, geniş görüşlü adamlar var onlarda..Bu yüzden bu malların gazına gelmiceklerdir.. Akılsızlığın daniskası yaw..:) Ben bu Galatasaraylılar kadar çirkef metabolizmalara rastlamadm..Akılları yok bunlarn yaw..Sadece biyolojik olarak hayattalar yani..Boşa yaşıyolar..:) Açın geçen sezonki GS-BJK maçının kasetini izleyin bi..Bakın o maçın sonucu nasılmış normalde..Ve o sonuca görede şampiyon kim oluyomş? Diğerlerini saymıyorum bile ben..Sadece bir maç yaw..Açsınlar izlesinler de konuşabilcekler mi hala.. GSli görünce cinnet geçiriyom artık..:) Fenerliler insan yaw en azından..Bunlar gibi beleş değiller.. |
saLaksın sayın polat tükürügünde bgulcaksınız aLLah daha better eder inş. beşiktaş düşmanı bilmem ne cocukları :@ |
dügmesi demi var bu demirörenin :D zauhahha bassa basaa kendine basar zındıkk..!! |
ayneN muRat aBi Senin yoLunda iLerliom dewam eD xD |
Oha artık ya aygır saçmalamış gene.İlk yarı bitiminde federasyona güveniyoruz diyordun şimdi ne oldu?Ayrıca ne tezgahı kendi başarısızlığını örtpas etmeye çalışıp kamuoyu baskısı yaratmaya çalışıyor ve yaratıyorda Beşiktaş'lılar dışındaki herkes Sivas'lı oldu.Her maçta rezil futbol oynuyorsun sora tezgah diyorsun Kocaeliden 5 yediğindede tezgahtı Eskişehire yenildiğinde de tezgahtı heralde hatta Hamburg maçıda tezgahtı :D ya senin kadar ******** bir adam görmedim geçen sene resmen şampiyonluğumuz alındı size offside goller beleş penaltılar çalındı bizim net gollerimiz iptal edildi ama bu kez öyle olmayacak 33. hafta sizi İnönü'ye gömerek şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz. |
geçen yıl hakem hatalarıyla kaç puan alıp şampiyon oldunuz?bi düşün.bu yıl hakemler yardım etmedi mi,lige ambargo koyamadınız mı?vah vaaah.beter olun. |
bugune kadar o tezgahları sız kuruyodunuz basarısız sonuclar alınca tezgaha mı geldık oldu sımdı :D ateeeeşşş :D |
Takımının sabaha kadar oynasa bir gol atacak hali yokken böyle gündemi değiştirmeye çalışmak komedidir sadece. Evet tezgah kuruldu da ondan Kocaelispor Ali Sami Yen'de dağıttı senin takımını veya Hamburg'da o tezgahtaydı UEFA'da sizi tarumar ederken.. Komik insanlar, beceriksizliğini böyle saçma şeylerle örtmek kendini kandırmaktır sadece.. |
Alıntı:
|
Valla ben böyle aptal demeçlere gülüyorum,bütün Beşiktaşlılar da güler..ama Beşiktaş taraftarının farkı nerede biliyormusunuz..böyle aptal demeci kendi başkanı verse gene güler.. |
tezgah isinin ustasi sizsiniz bea adnan abi |
ne oldu elle gol vermedimi penaltı vermedimi yenemedinizmi hemen çamur atmaya başlayın valla şu sinirle ağzıma geleni söyleyesim var ama ........ |
Çüşşşş ya olayları sizin adamlarınız ve rakipleri başlatıyor sonrada tezgah diyorsun sanki hakem tahrik etti adam kart gösterecekti Cem papila gibi iki takımada ben görürdüm o zaman sizi ama ne yazıkki hep bize oluyor böle tuhaf şeyler Tezgahı siz kurdunuz şampiyon olamıyacağınızı anlayınca ona buna pislik atıyorsunuz kendinizi temize çekmek için |
selamlar arkadaşlar bi çok mesajları okudum,bende şahsen güldüm, kendim bizzat tv'den maçı izledim tamamıyle rezaletti kesinlikle hiçbir futbolcuda centilmenlik diye bişey kalmamış (sabri emreyi tabelalara beraber çarpıp sonrasında emre'yi kaldırmak istemesine rağmen emre'nin sabri'yi geri iteklemesi hiç hoş deyildir,ki orda sabri bence centilmenlik yaptı ama emre'nin tepkisi hiç hoş olmadı haliyle sabride tepki gösterince istenmeyen olayların başlaması oldu) bu sadece benim gördüğüm,ama diğer yandan sayın adnan polat'ın tezgah kurulmuş diyerek tepki vermesi ve o bahsettiği hakemler ile kendilerinin hatta diğer takımların ne kadar maç kazandıklarını herkes biliyor ve bilmekteler neden o zamanlar tezgah yoktuda şimdi tezgah oluyormuş bu,yukardada bi arkadaşımız yazmış,sayın Demirören'nin böyle bir açıklama yapmış olması halinde BJK taraftarının bile güleceğini söylemiş bence haklı böyle tezgah diye bişey olmaz olamazda, ikinci bir konu tüm BJK'lı forum arkadaşlardan ricam lütfen hiç kimseye kırıcı üzücü kelimeler sarfetmeyiniz çünkü hepimiz aynı bayrak ve aynı topraklarda yaşıyoruz,aile içindede farklı takım tarafını tutanlarımız bulunmaktadır,o yüzden yapmış oldugumuz kırıcı üzücü ve irdeleyici sözler biz BJK'lı taraftarlara hiç yakışmaz bizim geçmişimiz hep centilmenliklerle dolu geçmiştir,biz bize yakışan kelimeler sarfederek devam edelim, onlara zaten federasyon gerekli cevapları vermiştir yada verecektir, saygı ve esenlikler diliyorum hepinize tekin |
Van minıt..Van Minıt..Olmaz...:D Polat sesin çok çıkıyo..Biliyoruz ki bu durum suçluluk psikolojisinden ileri geliyor..Tezgah'a gelince siz Tezgah Yapmayı çok iyi bilirsiniz:D..Daha Malatyaları,A.Gücüleri unutmadık..Neler oldu çok iyi biliyoruz..Senin çok önemli lafların var..''Orta Hakemleri değil Yan hakemleri satın Alın'' diye..Kurallar,kanunlar der ki ''Şike Yapmayacaksın '':D:D...Bizim için Adnan Polat bitmiştir..Daha gelme İnönüye Ulan !! :D:D cuk oturdu valla..:D |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Alıntı:
belki bi de şunu eklersek tam olur Eklenti 855 |
:D:D |
yazık üzülüyorum valla ne kadar ezik bir başkan güler geçerim hacııı :D |
başarımızı hazmediceksin adnan efendii..bu kadarmı düştün sen ya?? |
:D:D:D gülüyorum sadece |
konuşurkenki surat ifadesini gördünüzmü senin takımın oynarken bnde öyle bakıyorum işte adnan polatt |
| Türkiye`de Saat: 15:20 . |