![]() |
Tezgahi kim kurdu adnan onuda soyle bari! Demirorenmi. O hic bisey beceremez ki. Kursa kursa tup tezgahi kurar:D Bu konuda ihtisas sahibi adamlar hep gayseden cikar. |
Adnan aygırı şikenin, tezgahın kralını sen yapıyorsun.Hele bu lafları senin gibi ''Büyük Şikeci'' den duymak ne kadar garip. Ligin ilk yarısı tamamladığında hakemlerin, federasyonun arkasındaydın.Bizim için, ''Herkes hatayı kendinde arasın'' diyordun.Şimdi de ezikbahçe'yi yanına çekmeye çalışıyorsun, sen tam bir ya..ksın.Başka da bir şey demiyorum. |
Bu kadar da reziller, bu kadar da basitler, bukadar da acizler işte..:) Galatasaray başkanından ne beklenirdi ki başka? :) Çirkef takımın çirkef başkanı..:) 1 hafta önce "hakemler çok iyi gidiyor" diyen adam Lincoln 1 kırmızı yiyince de böyle demişti..:) Ama ozaman Feneri yanına almamıştı..:) Şimdi Feneri de yanına almaya çalışıyor aklı sıra..Ama Fenerbahçenin bunlar kadar basit karakterli yöneticileri yok..Daha akıllı, geniş görüşlü adamlar var onlarda..Bu yüzden bu malların gazına gelmiceklerdir.. Akılsızlığın daniskası yaw..:) Ben bu Galatasaraylılar kadar çirkef metabolizmalara rastlamadm..Akılları yok bunlarn yaw..Sadece biyolojik olarak hayattalar yani..Boşa yaşıyolar..:) Açın geçen sezonki GS-BJK maçının kasetini izleyin bi..Bakın o maçın sonucu nasılmış normalde..Ve o sonuca görede şampiyon kim oluyomş? Diğerlerini saymıyorum bile ben..Sadece bir maç yaw..Açsınlar izlesinler de konuşabilcekler mi hala.. GSli görünce cinnet geçiriyom artık..:) Fenerliler insan yaw en azından..Bunlar gibi beleş değiller.. |
saLaksın sayın polat tükürügünde bgulcaksınız aLLah daha better eder inş. beşiktaş düşmanı bilmem ne cocukları :@ |
dügmesi demi var bu demirörenin :D zauhahha bassa basaa kendine basar zındıkk..!! |
ayneN muRat aBi Senin yoLunda iLerliom dewam eD xD |
Oha artık ya aygır saçmalamış gene.İlk yarı bitiminde federasyona güveniyoruz diyordun şimdi ne oldu?Ayrıca ne tezgahı kendi başarısızlığını örtpas etmeye çalışıp kamuoyu baskısı yaratmaya çalışıyor ve yaratıyorda Beşiktaş'lılar dışındaki herkes Sivas'lı oldu.Her maçta rezil futbol oynuyorsun sora tezgah diyorsun Kocaeliden 5 yediğindede tezgahtı Eskişehire yenildiğinde de tezgahtı heralde hatta Hamburg maçıda tezgahtı :D ya senin kadar ******** bir adam görmedim geçen sene resmen şampiyonluğumuz alındı size offside goller beleş penaltılar çalındı bizim net gollerimiz iptal edildi ama bu kez öyle olmayacak 33. hafta sizi İnönü'ye gömerek şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz. |
geçen yıl hakem hatalarıyla kaç puan alıp şampiyon oldunuz?bi düşün.bu yıl hakemler yardım etmedi mi,lige ambargo koyamadınız mı?vah vaaah.beter olun. |
bugune kadar o tezgahları sız kuruyodunuz basarısız sonuclar alınca tezgaha mı geldık oldu sımdı :D ateeeeşşş :D |
Takımının sabaha kadar oynasa bir gol atacak hali yokken böyle gündemi değiştirmeye çalışmak komedidir sadece. Evet tezgah kuruldu da ondan Kocaelispor Ali Sami Yen'de dağıttı senin takımını veya Hamburg'da o tezgahtaydı UEFA'da sizi tarumar ederken.. Komik insanlar, beceriksizliğini böyle saçma şeylerle örtmek kendini kandırmaktır sadece.. |
Türkiye`de Saat: 11:40 . |