![]() |
Alıntı:
|
Valla ben böyle aptal demeçlere gülüyorum,bütün Beşiktaşlılar da güler..ama Beşiktaş taraftarının farkı nerede biliyormusunuz..böyle aptal demeci kendi başkanı verse gene güler.. |
tezgah isinin ustasi sizsiniz bea adnan abi |
ne oldu elle gol vermedimi penaltı vermedimi yenemedinizmi hemen çamur atmaya başlayın valla şu sinirle ağzıma geleni söyleyesim var ama ........ |
Çüşşşş ya olayları sizin adamlarınız ve rakipleri başlatıyor sonrada tezgah diyorsun sanki hakem tahrik etti adam kart gösterecekti Cem papila gibi iki takımada ben görürdüm o zaman sizi ama ne yazıkki hep bize oluyor böle tuhaf şeyler Tezgahı siz kurdunuz şampiyon olamıyacağınızı anlayınca ona buna pislik atıyorsunuz kendinizi temize çekmek için |
selamlar arkadaşlar bi çok mesajları okudum,bende şahsen güldüm, kendim bizzat tv'den maçı izledim tamamıyle rezaletti kesinlikle hiçbir futbolcuda centilmenlik diye bişey kalmamış (sabri emreyi tabelalara beraber çarpıp sonrasında emre'yi kaldırmak istemesine rağmen emre'nin sabri'yi geri iteklemesi hiç hoş deyildir,ki orda sabri bence centilmenlik yaptı ama emre'nin tepkisi hiç hoş olmadı haliyle sabride tepki gösterince istenmeyen olayların başlaması oldu) bu sadece benim gördüğüm,ama diğer yandan sayın adnan polat'ın tezgah kurulmuş diyerek tepki vermesi ve o bahsettiği hakemler ile kendilerinin hatta diğer takımların ne kadar maç kazandıklarını herkes biliyor ve bilmekteler neden o zamanlar tezgah yoktuda şimdi tezgah oluyormuş bu,yukardada bi arkadaşımız yazmış,sayın Demirören'nin böyle bir açıklama yapmış olması halinde BJK taraftarının bile güleceğini söylemiş bence haklı böyle tezgah diye bişey olmaz olamazda, ikinci bir konu tüm BJK'lı forum arkadaşlardan ricam lütfen hiç kimseye kırıcı üzücü kelimeler sarfetmeyiniz çünkü hepimiz aynı bayrak ve aynı topraklarda yaşıyoruz,aile içindede farklı takım tarafını tutanlarımız bulunmaktadır,o yüzden yapmış oldugumuz kırıcı üzücü ve irdeleyici sözler biz BJK'lı taraftarlara hiç yakışmaz bizim geçmişimiz hep centilmenliklerle dolu geçmiştir,biz bize yakışan kelimeler sarfederek devam edelim, onlara zaten federasyon gerekli cevapları vermiştir yada verecektir, saygı ve esenlikler diliyorum hepinize tekin |
Van minıt..Van Minıt..Olmaz...:D Polat sesin çok çıkıyo..Biliyoruz ki bu durum suçluluk psikolojisinden ileri geliyor..Tezgah'a gelince siz Tezgah Yapmayı çok iyi bilirsiniz:D..Daha Malatyaları,A.Gücüleri unutmadık..Neler oldu çok iyi biliyoruz..Senin çok önemli lafların var..''Orta Hakemleri değil Yan hakemleri satın Alın'' diye..Kurallar,kanunlar der ki ''Şike Yapmayacaksın '':D:D...Bizim için Adnan Polat bitmiştir..Daha gelme İnönüye Ulan !! :D:D cuk oturdu valla..:D |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Alıntı:
belki bi de şunu eklersek tam olur Eklenti 855 |
:D:D |
yazık üzülüyorum valla ne kadar ezik bir başkan güler geçerim hacııı :D |
Türkiye`de Saat: 11:40 . |