![]() |
Besiktası İndirme Kampanyası - Baskan Acil Göreve Baskanın yarın acil acıklama yapması lazım. Sivas baskanı, polat adisi, sansal ve erman adisi resmen kampanya baslattılar bize karsı. Heralde geyse ile febe olamayınca sivasın sampiyonlugu daha medyatik geliyo. Bi de nasılsa arkası da gelmicek. Tekrar bizim yukselmemizden korkuyolar sanırım. Zaten erman serefsizi de belgeledi. Dedi febe ve geysenin kötü gitmesini federasyon ve digiturk istemez dedi. Sonuc olarak sivasın smpiyon olması icin cabalicaklar ve bu hafta inanılmaz bi kampanya baslattılar. Cok feci hakem hataları bizi bekliyor sanırım. Fena kamuoyu ve baskı yaptılar. Ve senelerdir görüyoruz ne kadar ii olsak da hakem hataları bizi asagı cekip ozellikle de geyseyi sampiyon yapıyo. Ondan acil baskanın olaya el atması lazım. Yoksa bu sene de indirirlerse bizi ben cok zor diyorum ilerisi bizim icin. Cunku bu kadar cok faktörle basetmek cok zor. İsterseniz barcelona olun... |
bence en iyisi sessiz kalmaktır neden diceksiniz bizde acıklama yaparsak onlardan ne farkımız kalır ? |
bence hic aciklama falan yapmasin...cirkeflerle cirkeflesmesin...sessis...futbolumuzla..son 7 haftayi galibiyetle..ve sampiyon olarak...kenetleserek cevap vermek besiktasli durusudur |
sakin olmak lazım öfke ile kalkan zararla oturur . |
Alıntı:
Ama işler değişiyo ve kampanya basladı tekrar. Ben bu işin sonunu ii görmüyorum malesef. Bişeyler de yapılması lazım |
Alıntı:
O yüzden ii futbol, inanmak yetmiyo malesef ülkemizde. Bu işin duayenini görüyosun. 10 puan geride ama tezgah mezgah ayagıyla vazgecmiyorlar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ya saçmalamayın sinan engin le celal kolot mu dedi bobo ya geçen sene ibb maçında atıl diye onlarmı dedi hakemlere yakın bizi diye . sayın kolot un da sinan engin de bu kulüp te emekleri vardır gereksiz ve haksız suçlama yapmayın . peşin hükümlü nedenini bile bilmeden birilerine kin gütmeyin . |
Alıntı:
|
Sivas başkanının açıklamasını izledim yazık yazık |
böyle bişey olucaanı sanmıyorum.... bunu yapmaya güçleri yetmez ayrıca arkadaşıma katılıyorum onlardan ne farkımız kalır herhangi bi açıklama yaptıımız zaman.... |
Alıntı:
Ne olur arkadaşlar kardeşler çok kritik zamanda yız sakin olalım sağ duyulu olalım şampiyonluk yolunda kimseye koz vermeyelim sonuna kadar takımımıza destek olalım küfretmeyelim sadece takımımıza tezahurat yapalım . Büyük Beşiktaş taraftarı sana şampiyonluk yakışır . |
sivas başkanı acındırma kendini görücez sezon sonunda gülen taraf kim |
mümkünse demirören hiçbir konuda konuşmasın.ne stad ne hakem ne de futbol |
ya doğrusunu söylemek gerekirse şampiyon olursak ne ala olamassak önemli değil benim için önemli olan ş.liginde olmak. yoksa bu ligde lobin varsa şampiyon olursun yada metin-ali fayyazların sergen-ilhan zago -ronaldoların olucak |
bende boyle bırsey olmasından korkuyorum |
aman konuşmasınlarr |
susmak en büyük tepkidir..! |
bence de bu olay karşısında en iyi cevap susup adam akıllı futbolumuzu oynamaktır.. bir atasözü vardır.. ''sana taş atana sen gül at'' diye.. biz onların yaptıklarına gülerek komik bir olaymış gibi bakmalıyız.. biz sustukça onlar daha cok çileden çıkarlar.. içlerini bir korku sarar.. ve aceleyle işler yapmaya kalkıp tökezlerler.. biz yolumuza devam ederiz.. |
Alıntı:
|
acıklamaya gerek yok bız oyunumuzu oynsak kmse bıse yapamaz bize |
Bence sakin olmalıyız.... |
bence bu açıklamaları yapanların nası bi zihniyet içinde olduklarını belirten kısa bi açıklama yapıp sonrasında sessizliğini korumalı başkan.. |
adnan polat ve mecnun odyakmazin aciklamalarindan sonra baskanin yapici ve guzel bir aciklama yapmasi farz oldu bence mecnun odyakmaz bir hafta onceki denizli macini unutuyor bu hafta antalyaya gosterilen kirmizi kartin haksizligini unutuyor donmus besiktas macindaki penaltinin hakli haksiz oldugunu konusup bu macta olanlari gorunce bizi sampiyon yapmayacaklarini dusunuyorum diyor adnan polat cikmis sozde turkiyenin iki buyugu devre disi birakilmistir diyor sanki eski sehiri 10 kisi yenemeyen kocaeliden 5 yiyen antalyaya kaybeden kendileri degilmis de hakemler kaybettirmis gibi konusuyor bunlarin uzerine bizim baskanin bunlarin hepsini kullanarak guzel bir konusma yapmasi lazim |
Sene sonunda yanıtımızı vereceğiz. Şampiyonluk ! :) |
..bbiz işimize devam edeleim onların işi bittti gibi laf atıp duracaklarrr onun için hiç değmez bunlara.. EN BÜYÜK SEN DEĞİL MİSİN ALDIRMA KARTALIM ALDIRMAA |
Alıntı:
|
söz gümüşse sükut altındır arkadaşlar... Biz kendi işimizi yapmaya devam edelim gerisi gelir..Belki bizi şampiyon yapmamak için her türlü dalavereyi çevirecekler ama sivasın şampiyon olması için sivas şampiyonlar liginde averaj takımı olarak döndüğünde bende görürüm onların boylarının ölçülerini... |
ben o sivas başkanına gs başkanına yaptıkları açıklamalarından dolayı gülüyorum ve hayretle pes diyorum başka bişey yapamıyoruz buraya sadece yorum yazıyoruz sivas başkanı şampiyon olamayacaklarını ima ediyo harekete geçilmiş ba ba varsa bi gerçek o da sizi şampiyon yapmak istemeleridir.. gs başkanı diyo dün tezgah kurulmuş biliyor demekki tezgah felan nasıl olur iki takım maç boyunca bişey yapmamış bu hakemle maç berabere btecek diyo sen ilk önce takımına bak aslanım |
Bursa maçı çok önemli.O maçta hakem kurbanı olmazsak şampiyonluğumuzun garantisini veririm.Bu hafta ağız birliği etmişçesine Adnan-Mecnun-Şansal-Erman 3''lüsü Beşiktaş aleyhine açıklamalarda bulundu, maksat hakemleri baskı altına alıp bizi şampiyonluktan koparmak.Bence şu anda cevap vermeye gerek yok, oyuncularımızı baskı altına almanın alemi yok. |
bu zaten yeni başlayan bir şey değilki bunlea hep kuyumuzu kazdılar zamanında demedilermi artık bize iş düşmüyor beşiktaş ligi aldı götürdü ekmeğimizden olacaz diye yine ozaman bir kampanya başlatmadılarmı bunu artık yönetim ve futbolcular uyansın da son haftalara girerken 1:0 olsun bizim olsun ilkesini bırakıp rakiplere 5:0 yenmemiz gerekiyorcasına oynasınlar |
Ellerinden geleni arkalarına komasınlar :@ |
ne yaparlarsa yapsınlar engelleyemeyecekler..! atalarımız ne demiş "it ürür, kervan yürür..";) |
lıge yon veren bu ıkı adamdan sansal fedarasyon baskanı ermanda mhk baskanı olsun tam olur. |
neden konuşmayalım beşiktaşlılık duruşuyla konusalım çünkü direk bize sataşma var |
kim el atacak konuya bizim başkanmı ya bırak allah aşkına maça gelirse geliyor gelmezse oda yok bunlarla uğraşmaya ne başkanın gücü yeter ne de başkasının ama eğer hem bunlarla hem hakemlerle hemde rakiple savaşıp işinişinden çıkasak ne mutlu bize yooksa bu başkanın ne el atar ne bişey yapar o el atarsa iyice batarız biz kendi yolumuzda gidelim mücadele edebildiğimiz yere kadar gidelim |
Alıntı:
Ama ortada da cok net bir durum var. COk net bir sekilde biz hedef gösteriliyoruz. Sivas baskanı direk zaten. Adnan polat denenin dedigine göre de 2si inerse geriye besiktas kalıyo. Direk muhattabız. Cevap hakkımız var kesinlikle. Baskan konusunda da artık o kadar sert deilim ben. Mustafa Denizli gercekten camiayı tüm manada toparladı. Baskanın yanındaki akbabalar (reha muhtardan baslar, sinan engin - takımımızla mafyayı aynı cümlelere sokturan adam, celal kolot, vb.) gidince besiktaslılık durusu tekrar acıga cıktı camiamısda. |
Türkiye`de Saat: 20:50 . |