![]() |
Bursa'ya yeşil ışık Beşiktaş ile Bursaspor arasındaki gerilim, bu hafta sonu noktalanacak. Siyah-Beyazlı yönetim, Bursalı taraftarları, İnönü Stadı´na davet edecek. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...AN14BURSA1.jpg Bursaspor’un 2003-2004 sezonunda küme düşmesinden sonra, Yeşil-Beyazlılar faturayı Beşiktaş’a kesmiş ve iki kulüp arasında büyük bir gerginlik başlamıştı. O tarihin ardından ne Beşiktaşlı taraftarlar Bursa’ya, ne de Bursasporlular İnönü’ye adım attılar. Ancak bu haftaki mücadele öncesinde, ev sahibi Beşiktaş iki takım arasındaki husumeti noktalamak için harekete geçti. Siyah-Beyazlı Yönetim, Bursasporlu seyircilerin İnönü’ye gelmesinde bir sakınca olmadığını açıkladılar. Yine de bu konuda son kararı, İl Güvenlik Kurulu yapacağı toplantının ardından verecek. Bilinidiği gibi Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan da, Yeşil-Beyazlı taraftarları zorlu karşılaşmada İnönü’de görmek istediklerini belirtmişti. |
büyükler affedermis zaten:D |
Bence bu sezonda gelmemeli önümüzdeki Sezon her iki maçtada iki takım taraftarları alınmalı stada çünkü bizi almadılar stada biz alırsa bu hafta onları stada fikir ayrılığı yasanır en güzeli bu sezonda böyle geçmeli |
affetmek büyüğe yakışır affedin gitsin onlarda hatasını anlamıştır. |
gelirlerse gelsinler biz sakin olalım af etmek büyüklüktür , fb maçın da inönü de oynamak için sakin olmaya mecburuz. |
bence bu sene de oğlanlar inönü'ye alınmamalı, büyüklük yapacak vakit değil çünkü şampiyonluğa giderken adım gibi eminim bunlar rahat durmayacak ve provokatörler ortaya çıkacak. Şampiyonluk yolunda önümüze engel koymaya çalışacaklar cezalar alabiliriz, stad kapanabilri seyircisiz oynayabiliriz hatta futbolcularımız ve teknik adamlar cezalar alabilir, bence şimdilik ertelenmeli .. |
fazla bile sürdü. güzel bir teklif yapıldı kabul edip bu husumeti bitirmeleri lazım |
Husumet bitmesi lazım gerçekten ama zamanlama doğru değil ilk maçta biz girmemiştik bu maçta o maçın karşılığı olarak bursa gelmemeli, seneye her iki maçtada düzeltilebilir. |
ister bu maçta ister seneye bi şekilde düzelsin artık.. |
Gelsinler de şimdi değil . Kesin saldırıcaz onlara olaylar cıkıcak kışkırtcaklar febe macı yazık olucak. |
Türkiye`de Saat: 13:22 . |