![]() |
cisse sezon sonnda kesinlikle gidecek onun yerine alıncak adam ince elenip sık dokunmalı artik boşa gitcek paramz yok.. |
ben daha kötülerini gördüm |
Mustafa Denizli sizin kadar futboldan anlamiyor demi. Cissenin olmadigi maclarda hep zorlaniyoruz.. Cisse takima katki sagliyor ama siz illa gol atsin illa asist versin istiyorsunuz.. |
ya hangi maçta iyiydin bi deyiver... |
takım mükemmelken de kötüydün sen.neden bu kadar taktın ki anlamadım!!! |
ya ilk yarı bütün takım kötüydü faturayı birtek Cisse'ye kesemeyiz ki Cisse normalde çok iyi oynayan bir futbolcu Ernst gibi çok iyi bir oyuncu Cisse ile çok rahat oynuyorum diyor daha ne olsun fazla söze gerek yok;) |
Cisse sezon sonunda tutar ülkesinin yolunu..Hiç bi Beşiktaşlının da zihninde yer etmez bence..Bi kaç sene sonra fln.. Şuanda en zayıf yabancı konumunda..Geldiğinden beri de istenileni veremedi zaten..Bizim istediğimiz gibi bir ön libero değil..Daha yumuşak oynuyor Cisse..Ama teknik yönden de çok iyi olmadğı için boşa gidiyo yani... Cisse olmadğı zamanlar çok zorlanıyoz görüşüne katılmıyorum..Ernst-Uğur, Ernst-Serdar K. ikilileri de Ernst-Cisse ikilisi kadar verimli olur en az..İş Ernst'de bitiyo bu saatten sonra..Ernst yokken de Cisse o mevkide oynayabilcek en düzgn adamdı..O yüzden o olmayınca zorlanıyodk..Ama artık Cisse'ye hiç gerek yok kanaatndeym..Çift yönlü bir eleman alınmalı onun yerine.. |
ne zaman iyi oynadini gördük ki, insallah sezon sonu yolcusun senin yerine saglam biri alinirsa ortasahimiz süper olacak |
bu kadar da kendini tanıdığın yeter bu zamaana kadar farketmediysen bunada şükür |
Türkiye`de Saat: 02:57 . |