![]() |
holosko 33.hafta dedi Holosko 33. hafta dedi Uzun süre yenik oynadığı maçta Kocaelispor’u son 15 dakikada bulduğu gollerle yenerek zirve takibini sürdüren Beşiktaş, şampiyonluğa odaklandı. Siyah beyazlı takımın Slovak futbolcusu Filip Holosko, "Şampiyonluk düğümü İnönü Stadı’nda çözülür. 33. haftada sahamızda G.Saray’ı yenerek mutlu sona ulaşmak istiyoruz" dedi. Cehennemden çıkamazlar Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner ile önceki gün bir görüşme yapan Holosko, şunları söyledi: "Teknik direktörümüz Mustafa Denizli, bizi maçlara inanılmaz şekilde hazırlıyor. Onun bize aşıladığı inanç ve güvenle sahaya çıkıp kazanıyoruz. Sakatlığım süresince teknik direktörümüz benimle sürekli ilgilendi ve destek verdi. Takımdaki birlikteliğimiz üst seviyede. Kocaelispor maçı beklediğimizden daha zor geçti. Rakibimiz kümede kalmak için çırpınıyor. Son dakikalarda bulduğumuz gollerle de olsa kazandığımız için mutluyuz. Bizim için önemli olan 3 puandı. Şampiyonluk taraftarımızla gelir Moral ve motivasyon olarak şampiyonluğa hazırız. Beşiktaş’ın şampiyonluk yolundaki zorlu maçları İnönü Stadı’nda. Rakiplerimiz karşısında taraftarlarımızın bize verecekleri destek çok önemli. Taraftarımız, İnönü Stadı’nı cehenneme çevirmeli. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın İnönü cehenneminden çıkacaklarını sanmıyorum. Şampiyonluk ancak taraftarımızın desteği ile gelir." |
insallah iş 33.haftaya kalmaz daha önce şampiyonluğumuzu ilan ederiz |
Sivas çok uzadı ama... |
Sivas cok şanslı. Bencede 33 . Hafta herşey biter. |
bence 33. haftaya kalmaz. |
önümüzdeki 3 haftayı galibiyetle kapatmamız lazım. özellikle eskişehir maçı çok sakat. fener maçında da edu sakat lugano nunda cezalı olucağınıda düşünürsek nisbeten daha rahat oluruz |
33 ncü haftaya kalmaz inşallah :D |
sivasta bu şans varken 34. haftanın son saniyesine kadar sürer bu iş.. |
su onumuzdeki 3 hafta 3 galibiyetle cikarsak olay bitmistir bence 33. haftaya kalacagni sanmiyorum sivas bu arada konya deplasmani trabzonla icerde ce antep deplasmanina gidiyor bu 3 macta enaz 4 puan birakacagina adim gibi eminim 6 puanda birakabilir |
Bence Sivasspor 1 puan kaybetse bile kafi.Bence bu iş,Fenerbahçe derbisinde biter.Bursa-Eskişehir ve FB derbilerini alarak.:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sivasın fikstürü çok avantajlı zorlanacakları bir maç var o da son maç gs.O zamana kadrar kim öle kim kala...Bizim kalan maçlarımız onlara göre çok daha zorlayıcı...Umarım Sivas beklenmedik puan kayıpları yapar,bizde kalan tüm maçlarımızı kazanırız... |
şu an için arkadaşlarında dediği gibi 28.Hafta Beşiktaş JK - Bursaspor 3 puan 29.Hafta EskişehirSpor - Beşiktaş JK 1 puan 30.Hafta Beşiktaş JK - Fenerbahçe SK 3 puan En kötü ihtimalle bu 3 maçtan en az 7 puan almalıyız Sivas konya trabzon antep maçlarında mutlaka puan bırakacaktır |
önümzdeki hafta Lideriz FB maçinda ise SAMPIYONLUgUMUZU Ilan edecegiz Insallah.. |
ben sivasın antepte puan kaybedecğini ve bu işin 33. haftaya kalmıyıcaanı sanıyorum.... inşallah öle olur ;) |
walla sivasda bizde puan kaybedicez onlar trabzonla anteple oynıcaklar bizde fb eses le oynıcaz birde ortak oynıcamız zorlu gs maçı var bu 6 maç şampiyonu belirler bnce |
Türkiye`de Saat: 02:08 . |