![]() |
yeri değişecekse stad başımıza yıkılana kadar burda oynarız daha iyi.. bende adaım gibi eminim fb olsa çoktan dikmişti stadı ayrıca tepemize otel dikilirken nerdeydiniz. |
Secimden önce oraya yeni stad yapilacak diyorlar...hele o ampül partisi Erdogan dahil söz veriyor ama secim kaybedince hemen nasil sözlerini degistiriyorlar.. Pislikler..Yok böyle bir birsey.. Inönü bizimdir, direkler sizindir.. |
Saray maray bahane arkadaşlar,engelleniyoruz.Medyasından,başkanlarına hatta bakanlarına kadar. Zorlamanın gereği yok.Koltuk sayıyını arttırırız,üstünü kapatır yeterli bence. |
Ben emektarımızdan gayet memnunum.Koltuklara,tuvaletlere bakım yapılsız yeter |
Bu Ertugrul günay benim bildigim kadariyla Besiktas li ve yine benim hatirladigim kadariyla bir demecinde Besiktas in stadinin yapilmasi icin gerekli destegi herzaman vercegeini söylemisti,ama SIYASETCI dün iyi dedigine bugün kötü demesi cok normal:) |
ya ahberin kaynağı pek güvenilir bulmadım başka bir yerde var mı bu haber |
sözlere bak ya sinirden elim ayağım titriyor,beşiktaş beşiktaşlılarındır...sıkıyorsa stadı başka yere taşımaya çalışın yemişim tarihi eserini en son dolmabahçe sarayını yaktıracaklar taraftara |
Stad yapılmasın demiyorlar ki. Yanlışlıkla Başka yere yapalım desek ertesi gün yer gösterip inşaat izni verirler emin olun. Amaç o kıymetli yerdeki ranta konmak başka birşey değil. |
tas yerinde agırdır istemiyorum kalsın stad ımız yeni meni ne işimize yarıcak yalandan yere o kdar ugras yhaa .. |
beşiktaşımıza hep pürüz çıkartılıyor yeter artık |
Türkiye`de Saat: 21:54 . |