![]() |
Marica Beşiktaş Yolunda http://d.yimg.com/eur.yimg.com/ng/sp...-v-romania.jpg Beşiktaş'ın Almanya Ligi (Bundesliga) takımlarından Stuttgart'ta forma giyen golcü oyuncu Ciprian Marica'yı transfer etmek istediği iddia edildi. Alman basınında çıkan haberlerde siyah-beyazlı kulübün 23 yaşındaki futbolcu ile anlaşma zemini aradığı belirtildi. Bu sezon 21 maçta forma giyen 1,85 boyundaki Rumen golcü 3 gol atarken 2 kez de asist yaptı. UEFA Kupası'nda ise 7 maçta 2 kez rakip ağları havalandıran Marica, Romanya'nın Shakhtar Donetsk ekibinden transfer edilmişti. Marica'nın 5.5 milyon Avroluk bir bonservis bedeli bulunuyor. |
21 maç 3 gol 2 asist bu oyuncuyu hiç izlemedim bir fikrim yok ama istatistiğe bakarsak biraz sıkıntılı |
forvete ihtiyacımız yok! |
Alıntı:
|
Asparagas'tir :) |
Alıntı:
|
kız arkadaşı sorunlu olmaz |
iyi topcu ama gerek yok eger forvet alacaksak kesinlikle hava hakimiyeti ust duzeyde bir forvete ihtiyacimiz var |
Herkes geliyo zaten bi aralar ronaldo saviola falan geliolardı hala gelcekler inş buda onlar gibi yalan haberdir ki doğru olsa bile cok cok gereksiz bi isim daha iyisi olabilir |
Arkadaşlar kolpa haber inanmayın , ben romanya da yım iyi biliyorum bu futbolcuyu çok sakar işe yaramaz bizim eski gökhan güleç gibi , Menajerlerin yaptırdığı düzmece bir haber bu. |
Türkiye`de Saat: 15:11 . |