Alıntı: BLACKtiger´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 958852)
Beşiktaş bu sene kendi bacağından asılır. Hakemlere rağmen kalan maçları kazanmalıyız. Eğer hakemlere yenilmezsek başka dış güç kalırmı bizi engelleyebilecek? Onlarında gücü biryere kadar biliyorsunuz. Biz rakiplerin bu dökülen halinde febeyide gayseyide yenicek güçteyiz diye inanıyorum. | ya ben de bu hakemlere ragmen lafına tutuluyorum.. ne demek ya bu. febeyi geyseyi ezerken 10 kisi kalırsan nası hakemlere ramen kazanacaksın. golün verilmezse peki? her hareketine faul calınırsa kart cıkarsa peki? yapmayın, kusura da bakmayın bu zamana kadar HAKEMLERE RAGMEN sampiyon olamadık. o hakemler hep görevlerini basarıyla tamamladı.
Azcık zirvede kaldıysak tek sebebi hakemlerin bize karsı hatalarda daha dengeli davranmasıdır.
Derbi icin de geseli ve febeli oyuncular besiktaslı olsaydı biz o macı 5 kisi tamamlardık. Aslında tam tersi yönde tezgah uygulandı. Ve uygulanmaya devam edecek. Kendine sevgilisi gibi sarılan adamdan kurtulmak icin bobo itti diye 4 mac ceza aldı gecen sene. Sizce bunlar kac mac alacak? Tezgaha devam.. |