![]() |
Son Dakika...... Batuhan Affedildi...... umarım hayırlısı olur ve umarım akıllanmışsındır |
Burasi Turkiye.. Yapmacik bir ceza verirler, sonra Turk futbolculari neden disiplinsiz? Neden derbide milli futbolcular birbirine giriyor? Takimlarinda disiplin yok. Mustafa Denizli allaha sukr disiplini kurdu bizim takimda ona paralelde basari geldi zaten.. |
Alıntı:
haklısın zaten batuhanın affedilmesinde bizim yöneticilerin de parmağı varmış |
bence erken bi karar biraz daha burnu sürtseydi... |
Alıntı:
|
inşallah bu son olur akıllanır yoksa bu yaşta yok etcekler çocuğu |
bakalım batuhan efendi ligin sonuna kadar birşey yapmadan durabilecek mi??? |
Affedeceksin niye ceza veriyorsun? |
O da artık çeki düzen vermeli kendine..Bu kadar affı başka futbolcu bulamazdı walla..Artık akıllanır umarım.. |
pek akıllanacağını zannetmiyorum umarım ben yanılıyorum dur |
böyle ceza yiye yiye akıllanır artık zaten bu 1-2 yıl içinde batuhanı beşiktaşta düşünmemek lazım kiralı oynasın snra geldiğinde çok az hata yapacak durumda olsun |
batuhan kişiliğini oturtsa türk futbolu için altın çocuktur bence.. |
Çok erken olmuş. Biraz burnu sürtmesi lazımdı en azından bu sezonu kapatmış olmasını tercih ederdim. Bu çocuk öyle karaktersiz ki nasılsa beni affedicekler diye ileride de aynı şeyleri yapacaktır. |
İnsallah Birdaha böyle bir hataya düşmez.. Birdahakine kolay kurtulamaz diye düsünüyorum |
Affettilermi? Daha ceza bile görmedi ki! 1 maç cezamı? Ulan bunlarda dirayet yok, ya ceza verme, yada arkasında durabileceğin ceza ver. Ben batuhanın yerinde olsam aynen devam ederdim:D |
Ben bekliyodum zaten affedildecgini...riza hoca batuhanin sadece özür dilemesini bekledi...özür diledi..bi hafta oynatmadi..simdi af oldu..hayirlisi olsun |
batuhan adam olmaz boşa af etmişler. |
bence akıllanmaz 2 gün sonra yeni bir skandal ile anılmazsa ben de bu işi bilmiorm |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
oynadığın takım beşiktas ilk önce bunun bilincinde olması gerek batuhanın;böyle magazinlerde boy göstermek bir beşiktaş futbolcusuna yakışmayacak bir hareket sergeni getirsin gözünün önüne ve öyle atsın adımlarını gençlik heyecanı daha yeni ondan affetmiştir mustafa denizli umarım bence de bir daha olmaz... |
iyi oldu affedıldıgı sımdı sahada hala sana karsı olanlara goster kendını |
umarım yaptıklarından des çıkarır artık... |
rıza hoca bundan sonraki en ufak hatasında takımdan gönderirim demiş |
olacağı buydu zaten böyle bi ceza veriyorsun madem neden affediyorsun |
umarım bu musibet edilen o kadar nasihatten iyi olmuştur onun için..aksi takdirde ne yaparsa kendine yapar.. |
Rıza Hoca,Batuhan'ı şartlı kabul etmiş.Ufak bir hata daha yaparsa süresiz kadro dışı kalacakmış. Ayrıca yüklü bir miktarda para cezası vermişler. |
belki biraz adam olur.Bu ceza onu kendisine getirtirmi bilmem ama bi etki yapar |
Türkiye`de Saat: 00:45 . |