![]() |
Serdar Kurtuluş hazır kıta Siyah-Beyazlı ekibin genç futbolcusu Serdar Kurtuluş, kadroya bir türlü giremiyor. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...SERDAR4233.jpg İdmanlarda çok çalışmasına karşın Ekrem Dağ’ın istikrarlı futbolu nedeniyle yedek kulübesine demir atan Kurtuluş, “Oynayamamak tabii ki iyi bir durum değil, ama bunu sorun yapmıyorum. Çünkü önemli olan Beşiktaş’ın kazanmaya devam etmesi ve sezonu iki kupayla kapatmamız. Çalışmayı sürdüreceğim ve sıranın bana gelmesini bekleyeceğim” açıklamasını yaptı. |
Ekrem varken serdara iş düşmüyor ama kesinlikle kendisini hazır tutması gerekir |
serdar çok ii bir oyuncu geçirdiği sakatlıklar daha ileriyie gitmesine engel oldu ilk 11 de görmeyi çok isterim ama ekrem i kesmek te ayıp olur çok ii bir çizgi yakaladı daha önce de dile geldi sanırım İrfan Abi abide böle sölemişti serdar mevki değiştirsn. |
serdar kaliteli bir oyuncu bunu ona şans geldiğindede ispatlayacaktır... |
serdarın defans özellikleri daha baskın bir oyuncu bindirme yapamıyor ama cissenin yerine ernstin yanında oynasa bnce daha verimli olur ama bu şu an biraz zor yani tehlikeye atmamak gerek tabikide |
ben olsam ankara maçında ernstin yanında denerim unutmayalım ki tigana zamanında mükemmel bir ön liberoydu |
aynen katılıyorum cisseden bin kat daha iyi oynıcağı kesin özellikle oraya alıştıktan sonra |
Alıntı:
|
Kupa maçında oynayabilir.. |
Katılıyorum,Ernst-Serdar Kurtuluş ikilisi denenebilir. |
Türkiye`de Saat: 09:15 . |