![]() |
Holosko için 6 kulüp sıraya girdi Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre, Beşiktaş'ın Slovak yıldızıyla Almanya'dan Hannover, Fransa'dan Lille ve PSG, İngiltere'den ise Wigan ve Sunderland ilgileniyor. Liverpool da takibini sürdürüyor. Filip Holosko'nun menajeri Mithat Halis ise "Liverpool olursa gidecek. Onun dışında Avrupa'da gözü yok. Çünkü Beşiktaş'ın diğer takımlardan eksiği yok, artısı var" dedi. -MİLLİ MAÇTA BEĞENİLDİ- Avrupalı kulüplerin mercek altına aldığı Beşiktaş'ın yıldızlarından Filip Holosko tavan yapıyor. Slovak oyuncu için Avrupa'nın bir çok kulübü yeniden nabız yoklamaya başladı. Slovakya'da tek forvet oynamasına rağmen harikalar yaratan ve yeniden Avrupa pazarının gözüne giren Filip Holosko'nun peşinde Almanya'dan Hannover, Fransa'dan Lille ve PSG, İngiltere'deb ise Wigan ve Sunderland'in bulunduğu öğrenildi. Holosko'yu Manisa'dan beri takip eden Liverpool'nu bir temsilcisinin de Slovakya-Çek Cumhuriyeti maçını izlediği ve futbolcunun göze girdiği öğrenildi. -FİYATI 10 MİLYON EURO- Holosko'nun Türkiye'deki menajeri Mithat Halis, genç oyuncusunun takip edildiğini doğrulayarak, "Holosko sadece Liverpool olursa gitmek istiyor. Onun dışında Avrupa'da gözü yok. Çünkü Beşiktaş'ın diğer isteyen kulüplerden fazlası var" dedi. İngiliz ekibinin sezon sonuna kadar Filip Holosko'yu bir kaç kez daha takip ettireceği vurgulandı. Liverpool dışındaki kulüplerin Beşiktaşlı yıldızı almak için 5-6 milyon euro civarında bir rakamı gözden çıkardığı belirtildi. Ancak Siyah-Beyazlı yönetimin Filip Holosko için 10 mşlyon euroya yakın bir para istdiği ifade edildi. |
Hayirlisi ama biz Holoskoyu çok seviyoruzzzz |
Liverpool isterse ve 9-10 milyon euro verirse Holoskoyu satsınLar onun haricinde istemem holoskonun satılmasını ! |
Alıntı:
|
holoskoyu seviyorum ve onu başka forma altında görmek istemiyorum çok uçuk bir fiyet olmalı ki hayır denilemesin.... yada tores + gerard :D:D:D:D |
torres + gerrard :D:D:D:D:D:D |
holoskoya bak be :D yaa holoskoyu tabiki çok fazla seviyoruz çok başarılı bir oyuncu ama onun geleceği için liverpoola gitmesini isterim yanii |
Holosko'yu Verelim Riera veya N'GoG'u VersinLer :D |
yanı giderse bjk yi bıraktıına değsin liverpoola gidebilir |
holoskoyu severim ama a talibi varsa maliyetine bile veririm.5-6 milyon eur ya hemen satarım |
Liverpool alacaksa gitsin. diğer kulüplere gidipde yazık etmesin kendine. |
Filip Holosko'nun menajeri Mithat Halis ise "Liverpool olursa gidecek. Onun dışında Avrupa'da gözü yok. Çünkü Beşiktaş'ın diğer takımlardan eksiği yok, artısı var" dedi. Başka söylenilecek söz kalmamış.:)Ancak bizden büyük takımlara gitmeli. |
pardon ama liverpool biraz gerçek dışı olmuş liverpoolda kimi kesecek holosko bakıyorum ama göremiyorum...ayrıca 10milyon euro biraz uçuk olmuş bizim yönetim pazarlık payı bıraktı herhalde |
Eger Satilirsa , Oda " Ribery " Olayina döner. Gese adami birakti , şimdi çok pişman. eger bizde pişmna olacaksak satmiyalim. |
ama ribery gittiği zaman gsde fazla faydalı oluyordu holosko faydalı ama onun kadar değil yani bnce |
beNce hoLosKo kaLMaLı ;) ama tabi 9-10 Milyon €uRo + gerarD :D oLabilir uyehehe :D:D |
Liverpool alsa yedek icin alir... Ama 8-10 milyon Liverpool veririmi zor cünkü onlarda para sikintilar var.. Ama Benitez böyle futbolculara hep göz diker.. |
futbolcu gönderilmesine karşı değilim ama yine bizden büyük takıma gitmesini isterim zaten demecinde şampiyon olunca gidicem demişti |
Alıntı:
|
Holosko EPL futbol yapısına uygun bir adam. Güçlü, hızlı, driplingi iyi, fena da tekniği yok. Liverpool harici takımların istiyor olmaları gayet normal ama eğer Liverpool da istiyorsa Torres'e karşılık düşünülebilir :cool: |
Asla...Istemiyorum boyle birseyi CARSI OlaraK KARSIYIZ |
su iyi futbolcunu iyi fiyata sat mantalitesi olduruyor beni ve isin en kotu tarafida butun taraftarlarimizda bu mantaliteyi seviyor buyuk takim iyi oyuncusunu satmaz kardesim satmaz |
gitmesini kesinlikle istemiyorumama kariyeri için liverpool olursa gitsin... |
hayırrr asllaa ve katiyeenn gidemezsin holoskoooo:D liverpool bile istese gitmemelisiiinnn 6 klüpde işine baksın!!! |
holosko cok iyi futbolcu bizimkiler bişi yapıpta yollamasa bari :) |
zannetmiyorum gideceğini cordobada arsenale fln gidiyordu zamanında :D... |
Gerçekten 9-10 milyon Euro vericekseler, bence hemen satsın Bjk. |
Nereye gidiyor yaf, daha Holo bize ne verdiki...İstediğimiz Holo'yu hala göremedik, şöyle bi 15-20 gol atsın, Avrupadaki maçlarda fıırtına gibi essin, sonra ne teklifler gelecek ona, yöneticilerin dudakları uçuklar valla o teklifleri görünce... |
holoskoyu çok büyttünüz satılmıcak adam değil.şuan tello-ernst-sivok dışında yabancı olarak kimn satılırsa satılsın sorun değil.tabi karşılığını alırsak |
Çok para isteriz holsokoya bence. |
Ya hep bizde mi kalıcak? Ne güzel fırsatı bulmuşken satalım 9-10 milyona, yerisine daha iyilerini alalım.. |
lig bitmeden futbolcunun aklını karışdırmayın ya performansını etkileyecekdir bu konular ama bu basını susduramazsınki asla |
çok iyi bir para olmadığı sürece gitmesini istemem |
Yalan haber.. Liverpool Besiktasta yedek kalan bir futbolcuyu mi alacak guldurmeyin beni :D |
iyi para kazandıracak sa neden olmasın birde gittiği takım iyi para veriyo diye gitmesin kafaya oynayan bir takıma gitsin |
Türkiye`de Saat: 08:06 . |