![]() |
İşte haftanın düdükleri (28. hafta) 28. HAFTANIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU!.. http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0415170939.jpg Turkcell Süper Lig'de 28. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, haftanın maçlarında görevli hakemler şunlar: 17 Nisan Cuma: 20.00 Trabzonspor-Gençlerbirliği: Mustafa Kamil Abitoğlu 18 Nisan Cumartesi: 16.15 Konyaspor-Sivasspor: Bünyamin Gezer 20.00 Ankaraspor-Fenerbahçe: Suat Arslanboğa 19 Nisan Pazar: 14.00 Denizlispor-Kocaelispor: Aytekin Durmaz 14.00 Antalyaspor-Kayserispor: Halis Özkahya 14.00 Gaziantepspor-Hacettepe: Abdullah Yılmaz 14.00 Ankaragücü-Eskişehirspor: Tolga Özkalfa 16.15 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Galatasaray: Hüseyin Göçek 20.00 Beşiktaş-Bursaspor: Deniz Çoban |
fena değil ii bi hakem yanlış hatırlamyor isem en son gençleri 3-0 yendiğimz maçi yönetmişti yanlışsam düzeltin :D |
Bu Deniz Çoban kim yahu ben hatırlayamadım :S |
İnsallah , Düzgün Yönetir. |
İyi karar.Başarılı olacağını umuyorum. |
Hakem idare eder de. Başlığa koptum ben. Haftanın Düdükleri :D |
iyi bakalım.MAçın sonucuna etki etmediği sürece naparsa yapsın |
bizim düdüğümüz deniz çoban hayırlsı olsun hatasız olur inş |
ufak tefek hatalar yapabilir genelde iyi yönetsin inş |
iyi bir atama olmuş bence... Sonuca etki edecek bir hata yapacağını düşünmüyorum ... |
bu deniz coabn bülent uygunun diklendigi hakem...bizimde bi macimizi yönetmisti..bence iyi bir hakem,cünkü oyunu sogutmuyor ufak tefek ikili mücadelelerde...az faul caliyor...buda bizim ismize gelir..zaten cok kosan ve az yorulan bir takimiz...hadi hayirlisi.. |
umarım maçı iyi yönetir aksi taktirde kimin arabasına binerse onun düdüğünü çalarım derse işimiz zor olur |
Hadi buyur , bu Emre Eyisoy Deniz Çoban'ın yardımcısı olarak mı sahne alacak bu seferde... Taraftarın çok dikkatli olup bu adamın dolduruşuna gelmemesi lazım. Kesin saçma sapan bir kart veya penaltı bekliyorum. |
arkadaşlar sakin olun eğer hata yaparsa o zaman tepkimizi gösteririz sonuçta 2.yarı beşiktaşın maçların abartı hatalar yapılmıyor ufak tefek hataar oluyor ama bnce tepkiyi maçtan sonra verelim ;) |
Türkiye`de Saat: 09:32 . |