![]() |
:D:D:D:D |
bursaya puan kaybettiğimizi düşünmek bile istemiorum |
sus izLe saqLam.:) |
yükselişe devam tabi ama bizim ardımızda :) |
farkettiyseniz denizli geldikten sonra takımda arkadaşlık üst seviyede terlik kavgaları v.s şeyler olmuyor takım içi dedikodular falan bitti birbiririnin ardından kimse konuşmuyor artık ağır adam denizli futbolcuların saygısını kazanmış oynanan futbolda ortada |
aynen ortada bir teknik adam neleri değiştirebiliyor istenildiği zaman |
Valla ne yalan söyleyeyim açıkçası çekiniyorum. Bunun için bence 3 neden var. 1. Ertuğrul kesinlikle kinci değildir ama kendini ispat etmek isteyecek 2. Bursa'nın bize çelme takması Bursalılar için büyük bir ödüldür. 3. Ne olursa olsun febe ve geseliler bu kadar ceza aldıktan sonra Bursa'nın ciddi bir uefa şansı var. Ama herşeye rağmen 1-0 olsun bizim olsun diyorum da bir de aklıma şu geliyor. Bu sezon boyunca hangi maçı rahat seyrettik hatırlamıyorum. En farklı galibiyet kocaeline karşı 5-2 o da 2-0 mağlubiyetten. Maçlardan önce asprin alacağım artık kanı sulandırsın diye ...........:))))) |
evet yaa abi iyi fikir o :D |
Vallahi bunların fb yi yendiği maçıda gördüm ben.o kadarda iyi potansiyelleri yok.Sandsığımız kadar zor bi maçta olmayabilir.Ama 1-0 olsada bizim almamız gereken bi maç... |
SAGLAM bir galibiyet bizi bekliyor:) |
Türkiye`de Saat: 10:56 . |