![]() |
Başkan Jansen için Almanyada!! Almanya'ya giden Başkan Yıldırım Demirören'in Hamburg'un sol kanat oyuncusu Marcell Jansen için girişimlerde bulunacağı iddia edildi. Alman milli takım formasını da 29 kez giyen Jansen, geçtiğimiz sezon Bayern Münih'den transfer edilmişti. kaynak:lig tv |
konu transfermarkt'te gündemde şuan baya bi etki yapmış |
Hayırlısı bakalım yahu..:) Dersaneden geldim böyle bir haber alınca heyecanlandm birden..:) İnş olur bu transfer..Sol bek görür millet..:) |
neden olmasın ernst tuttu jansen tutabılır sımdı erken bu haberler once sampıyon olalımm sonra transfer olayları konuşulurrr |
Daha bu sene 8 milyona HsV gitti.. Simdi Jansen gelmek istemez..Hsv hic birakmaz.. Simdi ikiside isteze simdi biz 10-12 milyon verebilirmiyiz.. Tabi ben zaten asla okadar para vermem o parayi neler aliriz :D.. Zaten okadar para yok yani gecniniz ..:D |
Neler alırsın o paraya? :) Ya çürümeye yüz tutmuş yıldızları ya da geleceği muamma olan yıldız adaylarını alırsın anca..10 milyon Jansen gibi genç ve kendini ispat etmiş bir oyuncu için çok fazla değil..Ha " ben napacam genç, sağlam bir sol beki, ben o parayla 2 Kewell, 1 Baros alırım ya da biraz daha koyup Güiza alırım" diyosan orası ayrı..Ama Jansen ayarında bir sol bek için de 8-10 gibi paralar çok büyük paralar değil bence.. |
çok erken.Pek inandırıcı değil |
Alıntı:
O parayla mutlaka iyi oyuncu bulursun ama simdi zaten o paralar bizde yok.. Simdi biz zaten Sivok, Zapo ve Ernst bonserverisiler taksitlerle ödiyoruz simdi daha öbür külüblere bile daha para ödiyeceksin.. Artik bakariz Sampiyon ligine girisek mutlaka iyi transfer sart yoksa yine hürsran olurz..he girmesek zaten o para olmayacana göre cok transferde yapmayabiliriz... |
Mümkün değil :) |
deli deli deliii....ölene kadar deliiiii.... |
walla süper olur fazlasıyla katkı sağlar inş alırlar ama bunu konuşmak erken yanii sezon sonu alsınlar yıldız oyuncu |
bence çok para isterler gerek yokk.... |
ben bu habere cok sasirdim..marcel jansen besiktas´a?...jansen gelirse bize(kac para olursa olsun) süper bir transfer yapmis oluruz...adam hamburgta belki en kilit oyuncu...bayernda tutunamadi cünkü o bücür philip lahm var orda, hani su milli takimizi son dakikada yakan bücür...o dünyanin en iyilerinden oldugu icin...jansen turunamadi...sevnirim gelirse jansen ama bu haber inanmiyorum nedense:D |
Hamburg vermez yaa.. |
asparagasssssssss. |
Ya Super Bir Haber Bu. Insaalah Dogrudur Ve Marcell'i Aliriz. Delgado 89/100. Marcell'da 90/100. Yani ne kadar iyi olugunu bilin. HEMDE COK GENC :) |
Ya arkadaslar nedir sizdeki bu haber yalanlama o gelmez bu gelmez deme aski besiktas buyuk bir kluptur ve uygun ortam oldugunda neden gelmesin zaten kimse jansen imza atti demiyor.almanyada demiroren ve alman oyuncular icin nabiz yokluyor bunun Neresi asparagas olabilir. |
Alıntı:
|
Hayırlısı. |
Jansen'i kadroda görmek isterdim.Fakat Hamburg onu satmayacaktır,gibime geliyor.Umarım gelir.Türkiye,sol kanat görür.:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kewell'ı beğeniyorum..Ancak sağlıklı, zinde olduğu zamanlarda..:) Yani bu da çok küçük bir zamana tekabül ediyor anlayacağın..Baros konusunda da haklısın bizde 1 tane Baros yok..Ama Jansen gelirse ülkede bir Jansen daha olmicak yani..:) Forvet alırsın, ortasaha alırsın..Baros, Kewell, Carew, Kezman tarzında tanınmış adamları ama gelip oynayacakları, başarılı olacakları tam bir muamma..Nicelerini gördük biz..:) İsimle olmuyo sadece..Baros tutmuş bir transferdir..Ama tutmayadabilrdi..Zira GS formasyla attığı toplam golü 5-6 yılda atamamış bir adam Baros..:) O sadece bir örnekti.. |
hakkında ii şeyler duydum ama bilmiyorum beşiktaşa gelirmi |
Daha bugun Hamburgle Uefada yari finale yukseldi. Adam banko oynadi. Satmazlar ve gelmez !! |
Türkiye`de Saat: 06:17 . |