![]() |
Kartal'ı uçuran adam! Son yıllarda kondisyon sıkıntısı yaşayan Beşiktaş, şimdi ligin en güçlü takımı olarak gösteriliyor. 90 dakika mücadele eden Siyah-Beyazlılar´ın başarısının altında, Stefano Marrone´nin imzası var.http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...Untitled-1.jpg Geçen sezon Beşiktaş’ın en çok eleştirilen yönü, sakatların çokluğu ve oyuncuların kondisyonunun zayıf olmasıydı... Mustafa Denizli’nin teknik direktörlük koltuğuna oturmasının ardından takımın yeni kondisyoneri olan Stefano Marrone tüm eleştirileri noktaladı. İyi derecede Türkçe bilen Marrone, “Bir takım için fiziksel güç çok önemli. Baktığımızda golleri genelde ikinci yarı buluyoruz. Bu da takımın ne kadar dirençli olduğunu gösterir. Ben işimi yapıyorum, kondisyon yüklüyorum. Gerisi Denizli Hoca’nın işidir... Teknik, taktik ve tüm konularda tek sorumlu Denizli’dir” dedi. ‘Özel programımız var’ Takım içinde bazı futbolcuların fiziksel açıdan geride, bazılarının da ileride olduğunu belirten Marrone şöyle devam etti: Zaten her oyuncunun aynı seviyede olması düşünülemez. Buna göre hazırladığım özel programla, herkesi aynı çizgiye taşımaya çalışıyorum... |
Stefano Marrone kendisini tanmyordm ama artik taniyorm katkısı için minnettarm.. |
Denizlinin En İyi transferi Moreno'dur demiştik..Yanılmadık.. |
Daum'un da Koch'u vardı bi zamanlar, o da harikaydı mesela...Bizimde Marronemiz oldu artık, onunda çok büyük bi payı var bu başarıda... |
özellikle ikinci yarının sonlarında rakip takım tel tel dökülerken bizimkiler deli gibi saldırıyorlar, gerçekten mükemmel bir kondisyona sahibiz |
Takimi tay gibi yapti, helal olsun..durmadan kosuyo bizimkiler:D |
Arap atlari gibi son metrelerde nefis kosuyoruz :D Hatirlar misiniz bilmem Gordon Milne zamaninda dk 85'ten sonra ortada bi koku duyardik :D rakiplerimizden gelen bi kokuydu bu :D cunku mutlaka gol atardik ve maci koparirdik :D |
evet o adamın katkısı çok fazla... |
Herkes kilitlendi,şampiyonluk istiyoruz.:) |
Profesyonel adamın hali başka. |
Teknik ekip önemli. Geçen sene saçma sapan adale sakatlıkları ile oyuncularımız eksiliyordu, maç öncesi hatalı antremandan dolayı fireler veriyorduk. Teknik ekibin önemi burada ortaya çıkıyor. Sonuçta eş dost ve arkadaş yerine gerçek bir kondisyonerin katkıları inkar edilemez. Umarım hep böyle devam ederiz. Sonuçta kenar yönetimi br tek teknik direktörden oluşmamakta. O ekibi oluşturan her bir ferdin doğru seçilmesi gerekir. Bu doğrular kısmen yapılmış olsa bile, etkilerini gösteriyorlar. Başarılarının artarak devam etmesi temenni ediyorum... |
stefanonun sayesinde bir sürü maç kazandık saolsun :) |
emeği için teşekkür ederiz inş sonunda emeklerinin karşılıklarını alırlar |
Türkiye`de Saat: 09:59 . |