![]() |
Bursanın Amigosu ALenin Bacak Arasında ! Selim Kurtulan Bursa Tribünlerinden Teksas'ın lideri... Ve geçmiş zaman olur ki , Alen Abinin Bacakları arasında Tribünde Beşiktaş'ı desteklerken !!! Sonra delikanlılık niğdaları atarlar, Delikanlılık Abi çektiğin insanın tribünlerine küfretmek, küfrettirmek, kin güddürmekmidir ? Eee diyecek ne var, Gökhan Güleç,Ali Tandoğan,Sinan Kaloğlu,Eser Yağmur ve daha niceleri, Son olarakda Ertuğrul Sağlamı Bağırlarına bastılar... Hem Beşiktaş'a antipatiğiz de hemde eskilerimizi topla !!! http://img13.imageshack.us/img13/8263/alenkn5kw3.jpghttp://www.ajansspor.com/resim/texas_lideri.jpg Buda ALen abinin bahsettiği video . http://www.youtube.com/watch?v=TUrQ4cGgnj0 |
Güzel Konu :):) Oglan'lara Ders olur bu +REP |
sefada sanırım bizim trübünden gidip febeye amigo oldu yanlışım varsa düzeltin |
süper konu olmuş helal grsnle ne mal olduklarını uyz şeylerr |
Eyv Veyselim.. |
Alen : " Size Kaç tane Bursalı Göstersem , Hepsi Benim Arkam'da Bacak Aramda Beşiktaş'a Tezahürat Ediyordu , Simdi Bizim Hakkimizda Atip Tutuyorlar " Bu Söz Yeter Sanirim :D:D |
Teşekkürler Veysel... Alıntı:
|
hehe ders olsun onlara :D |
teksas tommiks bunlar kım tanımıyorum ben :D |
Amigoluğu bizden öğrendiler:D:D |
ooo kapak bu dur :D :D |
Öğrende gel.:) |
güzel konu Tbkler paylasmin için de tskler.. |
Alıntı:
|
muhahaha bunun ortaya çıkmasına çok sevdim =)) |
Alıntı:
|
ınsan hayatında bır takım tutar degıstırmez |
tribün yapmayıda bizden öğrenmişler ya :D:D:D |
Delikanlıyız diye geçinmezler mi bir de... Yerim ben böyle delikanlıyı... |
aslında çok güzel birşey yazıcam ama kesin banlanırım |
:D:D bunların hepsi... |
olay budur iste, daha konusmaya gerek yok herhalde:) kendisinin ne oldugunu bile bile cikip aciklamalar yapiyor, ne kadar komik birsey ya............. |
bacak arasından çıkmış delikanlıdan ne beklersin ki |
:D:Dkomik oğlanlar bursalılar |
ßiz yaNında oLuRuz onLar aLtnda..;) |
Dünkü cocuk hepsi Beşiktaş forması giyerken daha ne fotoları var. |
Alayına bacak arası o zaman.! |
itinayla amigo yetiştirilir müracat beşiktaş çarşı :D:D:D:D:D staj başvuruları için lütfen bir sene önceden kayıt yaptırın :D:D:D:D he he he :D:D:D |
allahm yaa harbi sağlam kapakk |
nasıl bi kişilik sahibi bunlar ya |
Atıp tutsunlar işte kendilerini ne sanıyolar zaten de bizim karşımıza çıkıyolar |
:D:D Gelipde bizlerle kendilerini kıyaslamazlarmı birde |
hakkettikleri yere çok önce ulaşmışlar demek ki :D bacak arası çocukları :P |
Eskilerimizi topluyorlar fikrine katılmıyorum. Ertuğrul sağlam gayet yeni:D Biz de onlardan yeri geliyor oyuncu alıyoruz. Biliyorsunuz taraftar istemesede oyuncular alınıp veriliyor. |
haddinden gereksiz vakalar bunlar... |
Buğsa nın amigosundan ne beklenir tencere yuvarlanıp kapağını bulmuş Bide yok inönüye gizlice gelip bayrak açacaklarmış,nerde o yürek buğsalılarda |
Teşekkürler VeyseL Yerinde bir konu olmuş :) |
10 numara olmuş... Kapak olsun Bursalılara... |
Türkiye`de Saat: 15:19 . |