![]() |
lig 2.siyle kupa finalisti karma takım kursunlar,onlarla oynayalım :D |
ya bence söle olmali lig ve türkiye kupasini alana süper kupa bedava olmali :) |
besiktas-besiktas paf takima karsi oynar biter daha neolsun :D |
Hayırdır ya şampiyon olduk da benim haberim mi yok, süper kupa tartışması başlamış şimdiden... Şampiyon olalım da yemişim süper kupasını isterse doğrudan Hacettepe'ye versinler umrumda bile olmaz.... |
aaa lütfen Süper Kupa'da bizim bu sene Allah'ın izniyle 3 tane kupa alıcaz:):D |
Alıntı:
bence sahaya 2 takım çıkarabiliriz antremanda 2 takıma ayrılıp maç yapıolarya onun gibi :D:D |
Arkadaşlar ben Tahir,le(Özgener) konuştum,daha doğrusu o beni aradı ; _İrfan abi iki kupayı da sizinkiler alacak galiba..,süper kupa işi n'olcek dedi..bende ona ; _Bak Tahirciim dedim..Fed.Başkanı olmuşsun ama hala bana soruyorsun benim işim gücüm var meşgul etme dedim.. -İrfan abi,gözüyün yağını yiyim bu seferlik yardım et deyince..; -O zaman ;kupanın diğer finalisti ile Lig şampiyonunu oynat(Beşiktaş şampiyon olursa),yok Sıvas olursa Sivas ile Beşiktaşı oynat dedim..o da Sağol İrfan abim..alemin falcatası,anam babam sağol ..ellerinden öperim dedi ve kapattı.. Sislerle paylaşiim dedim..hehehe.. |
Alıntı:
|
Abi Mahmut olmasın O :D:D |
Şampiyon olalım.Süper Kupa'yı da alırız.No problem.:) |
Türkiye`de Saat: 08:54 . |