![]() |
cezalara bak komedi |
püüh..Resem sahada dövüsiyorlardi tffin cezalari tam komedi.. Yok böyle birsey..Baska bir ligde böyle bir olay olsaydi o cezalar kac mas ceza olurdu ohohoh bunlar tam hediye etmisler.. |
iyi olmusss yaaa :):) |
valla ben bu kadarını bile beklemiyordum.. |
Ya yapmayin beyler cezalar yerinde.. Keske TRe kupasi maci olmasaydida, Semih ve Volkanda bizim macta oynamasaydi. Bu 2 palyanco bize karsi hep cosuyor cunku.. |
Hiç olmazsa Arda-Semih kapışmasında,cezada kayırma yapmamışlar.Cezaların daha fazlasını bekliyordum ama aşırı ceza verileceğini de biliyordum.:) Çünkü,her yerde Gs-Fb konuşulacağından tepki çekmek istememişler. Eğer Volkan Demirel'e 3 maç ceza veriliyorsa,Semih ve Arda'ya 5 maç ceza verilmeliydi. Bence Galatasaray yine ucuz yırtmış.Bobo'ya 4 maç ceza veriliyor,kavga edenlere 3 maç ceza veriliyor. Nerede eşitlik? |
Alıntı:
bencede.Sonuçta trübün felaketti.Herşeyi başlatan tribündü |
az bile verilmiş bence sahada yumruk yumruğa girenlere en kötü 5 mac verilir noumaya cezalandıran medya neden volkana ses cıkarmıor ? |
Alıntı:
Şimdi birde bunlara itiraz eder çok Şerefli Klüplerimiz..Hatalarını kabul edip Türk Halkından özür dileyeceklerine birde ceza indirimi isterler utanmadan..Rezil herifler.. |
Sabriye daha cok verilmesi gerekirdi neyse bunada şükür beter olsunlar |
Türkiye`de Saat: 14:39 . |