![]()  |  

Noumayla Volkanin hareketleri ayni...  Hani bu mu adalet. Ayni harekete Naumaya 7 ay Volkana sadece 3 mac. Yaziklar olsun   |  

Kendisini kurtarmaya calisan Bobo'ya 4 mac ceza ;  yarim saat boks maci yapanlara 2-3 mac ceza... Noumaya 6 saniyelik hareketi icin 6 ay ceza ; Volkan'in 10 dakikalik pervasiz gosterisine sadece 3 mac ceza... Tum olaylarin tetikcisi,her mac ayni saygisizliklari yapan Lugano'ya sadece 5 mac ceza...Bari mukafaat verseydiniz... Adalet neresinde bu kararlarin...?  |  

böyle olacağı belliydi biz kendi futbolcumuzu kendi elimizle katlettik volkana az ceza vermişler ne yazar   |  

Böyle adaletin..... : )   |  

Yazik TFF , Yazik !   |  

soyleyecek soz yok bu kadarda olmaz bıde tahkıme gıdılır cezalar ıner   |  

böle yönetiminde adamlar çıtını çıkarmıyo sonra şampiyon yapmıyolar diyolar böle yerlerde tepkilerini koymaları lazım.........   |  

3 maç bile beklemiyordum ben    |  

ayıp be.Olmaz bu kadar da   |  

cezalar çok az...ama volkanla noumanın hareketinin arasında bayaa bi fark var...   |  

nouma nın tuttuğu önce federasyona sora eziklere :)   |  

tam bir rezillik çifte standart bu   |  

inanamıyorum ya bi insan bu kadrmı haysiyetsiz karaktersiz olur verilen cezalarda bile kar güdüyorlar ya bu kadar olur bu nasıl bi eziklik bu nasıl bi zihniyet pes yani   |  

Nouma ile Volkanin hareketleri ayni ama oynadiklari takim ayri.  Farkimiz orada iste.. Fener cirkef takim, sampiyon olalimda nsl olursa olsun diyorlar..  |  
| Türkiye`de Saat: 06:00 . |