![]() |
Rüştü, defansa uyarı yaptı Beşiktaş'ın en tecrübeli oyuncusu Rüştü, "Bursaspor, UEFA Kupası şansını sürdürmek için İnönü'ye puan için çıkacak. Tehlikeli oyuncuları var. Çok dikkatli olmalıyız" uyarısında bulundu. Savunma oyuncuların birbirleriyle yardımlaşmasını isteyen milli kaleci, 90 dakika disiplinin elden bırakılmaması gerektiğini de vurguladı, "Gol yemeyelim, nasıl olsa http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D atarız" diye konuştu. |
Zaten senin işin gücün defansa uyarı yapmak maç esnasında dandik bir gol yiyor suçu defansa atıyor direk tamam defansında suçu vardır ama senin hiç mi suçun yok defansı geçen her top gol mü olacak? |
ekrem sivok toraman üzülmez bu defansla gol yemeyiz bu macta |
Artık ilk golü yemek istemiyoruz. |
Alıntı:
rüştü sen üstüne düşeni yap önünde trnin en ii stoperleri war .... |
işte benimde demek istediğim o görevini iyi yapmıyor sonra başkalarını suçluyor buna sinir oluyorum:mad: |
rüştü her maç kötü mü oynuyor yani her defans top geçirdiğinde gol mü yiyor bizim defansımızda puyol varda ben mi bilmiyorum rüştü elinden geleni yapıyor bana kalırsa iyide yapıyor tamam ekstra maç kazandırmıyor belki ama dandik bir golde yemiyor yani bu bnm düşüncem takımımızın her oyuncusu bu sene çok az hatayla oynuyor özellikle ikinci yarıda |
Riskli mac , Defans'a büyük iş düşüyor |
Aman RUstum Kalenden cikmada gerisini biz hall ederiz |
Rüştü,sana güveniyoruz Usta...:) |
Rüştü herzaman 1 numaradır, güvenim sonsuzdur...Son maçlara yaklaşıyoruz artık, bu saatten sonra da en büyük iş ona düşüyor, tecrübesiylen, duruşuylan sahada herkeze yardımcı olmalı, oluyor da zaten ama yine de biraz daha dikkatli olmalı kendisi de, bazen oyundan kopuyor, daha iyi bir Rüştü izleriz umaım bu son 7 maçta... |
gol yiyicemizi sanmıyorum erken gol bulursakta 3-0 biter ;) |
ben rüştüye güveniyorum Türk kaleci oynatmak istiyorsak şu anda alternatifini bulamayız bir volkan demirel var o da bizim formamızı giymeye layık bir oyuncu değil |
Ekrem, zan, toraman, ve uzulmez olursa problem yok. disikartal sana katiliyorum rustu hep defans'a bagriyo bir gol yidigimiz zaman, bir top tutamiyor |
Ya Uzulmez oynamasin artik !! Ekrem sola, Serdar Kurtulus sag bek oynasin!! |
ekrem sola toroman sağa zanla sivok ortada süper olur |
bence gol yemeden atamıyoruz ama inş farklı bi galibiyetle kazanırız sıkıntısız |
İlk yarı umarım goller atarız... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:43 . |