![]() |
Matias Delgado turp gibi Hafta boyunca birçok antrenmana katılamayan Delgado, dün Ümraniye´de takımla birlikte çalıştı.?Arjantinli performansıyla büyüledi, Bursaspor´a karşı oynamak istediğini yineledi. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...EL1-COOK-B.jpg Yakasını sakatlıklardan bir türlü kurtaramayan Beşiktaş’ın Arjantinli kaptanı Matias Delgado, dünkü antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Her fırsatta Bursaspor maçında oynamak istediğini dile getiren Arjantinli futbolcu, özellikle çift kale maçtaki performansıyla göz kamaştırdı. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin, tamamen iyileştiği gözlenen Tangocu’yu ilk 11’de görevlendirmeyi planladığı kaydedildi. Deplasmandaki Bursaspor maçında çok gol kaçırdıklarını hatırlatan Delgado, “Kazanmayı hakettiğimiz bir maçtı, ancak golsüz bitmişti. İnönü’de taraftarımızın da desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum. Bursaspor’u da devirip, 7 maçta 21 puan hedefimize ilerleyeceğiz.?Bu sezon şampiyon olup, taraftarımızı mutlu edeceğiz. Bu camiaya borçluyuz ve kupalarla borcumuzu ödeyeceğiz” ifadesini kullandı. |
Delgado'nun oynaması şart inşallah bir sakatlığı olmaz da ilk 11'de oynar:) |
son 7 maç artık delgado gözünü sevim. |
Yusufun gelmesi cok iyi oldu artık delgadoda formanın tehlikede olduğunu biliyor |
bence denizli yusufu kesmez... |
bncede kesmesin zaten delgado sonradan girince geçen hafta çok iyi oynamıştı yine öyle olur inşallah :) |
delgado oynamalıııı =)) |
sanirim delgado sakat :( |
Hadi kaptan yaa..hepi,topu 7 maç...7 final...biz inanıyoruz...sizde inanın.. |
Alıntı:
|
anadolu takımlarla oynanan maçlarda arslan kesilen, derbilerde sönen delgado, önceki yılların aksine bu yıl sadece derbilerde çoşacak gibime geliyor, sadece hissi kablel vuku... |
Alıntı:
|
Delgado TOPLARI sever :D Ruyamda mac 2-2 bitiyordu.. Insallah ruyam cikmazda rahat aliriz.. |
emillio kipirdanmanin tam zamani son 7 haftada sazi eline al ve takimi güzel bir sekilde oynat, aldigin 2,5 milyon euro bosa gitmesin......... |
iyide şimdi yusufu keserse hoca oda ayrı bir sorun olacak adam formanın hakkını son 2 maçtır fazlasıyla veriyor ve ben delgado dan daha faydalı olacağını düşünüyorum yusufun daha çok ayakta duran ve yeri geldiğinde toptan korkmayan sağlam basan biri yusuf |
Alıntı:
|
Haydi Delgado Göster kendini... |
Alıntı:
|
:party: |
Alıntı:
|
Yusuf oynar..Delgado sonradan girer..En mantıklısı da o zaten.. Büyük ihtimalle tek kale maç oynarız Bursa'ya karşı..O tip maçlarda da ceza alanı çevresinde serbest oynayan bir Yusuf çok daha can yakabilir..Delgado hala hazır değil..Hoca da bunun farkında zaten.. |
Yusuf ile yola devam etmeli,Mustafa Hoca.:) |
Hadi Artik Bekliyoruz KAPTAN ! |
yok ya, nesi turp gibi. delgado yine sakatlandi. pazar'a sanirim yusuf ve tello de belli degil. Lig tv sitesinde gordüm |
yusuf oynasın... |
Türkiye`de Saat: 12:19 . |