![]() |
Nobre'den kötü haber Belindeki ağrıları bir türlü geçmeyen Brezilya asıllı golcünün, zorlu Bursaspor karşılaşmasında oynaması zor görünüyor. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...FAN08NOBRE.jpg Şampiyonluk yolunda kritik haftalara girilirken, Beşiktaş’a ikinci kaptanı Mert Nobre’den kötü haber geldi. Kayserispor maçında beline darbe alan ve Kocaelispor karşılaşmasında yedek kalan Brezilya asıllı golcünun durumu belirsizliğini koruyor. Dünkü antrenmana da katılamayan yıldız oyuncunun, büyük bir ihtimalle Bursaspor mücadelesinde görev yapamayacağı öğrenildi. ‘Oynamasam da kazanacağız’ Sağlık ekibinin tüm uğraşlarına rağmen, Nobre’nin riske edilmeyeceği bildirildi. Her fırsatta oynamak istediğini belirten tecrübeli futbolcu, “Bursaspor maçı bizim için büyük önem taşıyor. Ben de bu karşılaşmada oynamak, üzerime düşeni yapmak istiyorum. Ancak oynayamazsam, yerime forma giyecek arkadaşlarımın da eksikliğimi hissettirmeyeceğini biliyorum. Sahada kim olursa olsun, kazanacağız. Taraftarımızla bütünleşip, 3 puanı alacağız” diye konuştu. Kartal’ın en skorer isimleri arasında bulunan Nobre’nin, Bursaspor’a karşı golü bulunmuyor. |
Neyse Nobre yoksa Bobô-Holosko var:)Umarım en kısa sürede Nobre'de iyileşir:) |
Nobre rakip savunmayı inanılmaz yıpratıyor ve boş alan yaratıyor, umarım eksikliği hissedilmez. |
Bobo Holosko Bursayı dağıtır |
Alıntı:
katılıyorum da yine erkanla çıkmasn denizli... |
bu sefer serdarla çıkması olası sonradan delgado ve holoskoyu alır ama nobre yetişirse çok daha iyi olur |
Nobre'nin oynaması lazım bu tip maçlarda, o olmayınca kilidi çok zor açıyoruz...Umarım yetiştirirler Nobre'yi, yetişemezse de sahada mutlaka Holo-Bobo ikilisi olmalıdır, yine maceraya atılmaz umarım Denizli, kulübe sağlam olmalı tamam da, ilk önce ilk 11'in sağlam olması lazım... |
nobreye ihtiyacımız var bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjisi var rakibi savunmayı çok oyalıyor hadi nobre bu maçta sahada olman lazım |
Umarım bir an önce iyileşir... |
keşke oynasaydı ama olsun bobo holoskoda iş yaparlar |
Türkiye`de Saat: 17:42 . |