![]() |
Bobo'ya moral takviyesi Kayserispor maçında kaçırdığı gollerle saç-baş yolduran Bobo, Kocaelispor filelerini havalandırıp kendisini affettirmişti. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...51084_bobo.jpg Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, dün Brezilyalı forvetle özel bir görüşme yaptı. Denizli’nin güven aşıladığı ve Bursa maçında da ilk 11’de görevlendirmeyi planladığı Bobo, “Elimden geleni yapmaya hazırım. Kalan 7 haftada verilen görevleri harfiyen yerine getireceğim. Camiamız, taraftarlarımız bizden şampiyonluk bekliyor. Atacağım gollerle takımıma katkıda bulunacağım. Bursaspor maçını da boş geçmeyeceğim” diye konuştu. |
inşallah inşallah her zaman sana güveniyorum:):) |
Bobo ilk 11 de başlarsa bence kesin atacak Bursaya..Aha da buraya yazıyorum..:) |
Kır artık zincirlerini... |
Bende BoBo'dan gol yada goller bekliyorum |
denizli boboyu kazandi ilk geldiğinde oynatsaydi boboyu bobonun goller durdurulamazdi.. |
bncede katılıyorum bobo gol gol gol :) |
tello-bobo-nobre-delgadodan son 7 haftaya girerken takım içinde sorumluluk almalarını bekliyorum |
Bobo,gerçek şu formsuz.Umuyorum kalan haftalarda üstüne düşen görevi yerien getirecektir.:) |
bursaya fark atalım bobo hatrick yapsın :D |
Bobo bu haftada yazar golünü...Son haftalarda bizi Bobo taşıyacak gibi... |
çok babasın bob0 diye haykırmak istiyorum |
Ruyamda gordum mac 2-2 bitiyordu. Bobonun golluyle beraberligi zor kurtariyorduk.. Insallah ruyam cikmaz ve maci rahat aliriz.. |
Hadi Artik BOBO , Bekliyoruz.. |
Bobo gol gol.... |
Her ne kadar eleştirilse de bobo süper bir oyuncudur.Takımımızın en kaliteli golcüsüdür |
Türkiye`de Saat: 05:10 . |