![]() |
Sercan olsa da sorun çıkmazdı! Kart cezası sona eren İbrahim Toraman, Bursaspor maçı öncesinde iddialı konuştu. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...N08TORAMAN.jpg Cezası nedeniyle forma giyemeyecek olan Bursasporlu Sercan hakkında yorumlarda bulunan Toraman, “Sercan yetenekli bir arkadaşımız. Oynasaydı, büyük ihtimalle kendisini ben tutacaktım. Onun oynayıp, oynamaması fark etmez. Biz sadece kendi işimize bakıyoruz. Normal futbolumuzu oynarsak, yeter... Dikkatli, sabırlı ve tempolu bir futbol sergileyeceğiz, 3 puanı alıp yolumuza devam edeceğiz. 25 milyon Beşiktaşlı kolkola verdi, şampiyonluk yürüyüşünü sürdürüyor” dedi. |
tabikide toraman sana kim dayanr ki... |
harbiden yaa :) toroman çürüttün forvetleri :D gerçi bence sağ bek oynıck gibime geliyor bu maç ama hayırlısı |
bence de sercan bize sorun yaratıcak kapasitede bi oyuncu diil |
Toraman,kendine dikkat et.Sen bize lazımsın:) |
yürü be ibo sercan olsada ibo onu sahadan silerdi eminim =)) seni mili takıma almayanlar utansın!! |
ibo sercanı kitlerdi kitlmezdi onu tartışmıyorum ama sercan potansiyel bir tehlikeydi olmaması büyük avantaj |
Sercan kim yaa töbe töbe... Yetenekleri sınırlı bir oyuncu bence Medya abartıyor. Kaç tane maç kurtarmış . Fb ye Gs ye kaç tane gol atmışta konuşuluyor. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 22:15 . |