![]() |
Önce kupa sonra imza Başkanın, "Hemen sözleşmeyi uzatalım" önerisine, tecrübeli teknik adam, "Şampiyon olalım da o iş kolay" yanıtını verdi. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, teknik direktör Mustafa Denizli ile bir araya geldi. Yurtdışından perşembe günü dönen Yıldırım Demirören, Kandilli'de Denizli'yi misafir etti. 15.30'da başlayan ve yaklaşık bir saat süren zirvede her iki tarafın keyifli bir sohbetle durum değerlendirmesi yaptığı öğrenildi. Zaman zaman bu tür toplantıları yapan ikili, son buluşmada en cok Mustafa Denizli'nin sözleşmesi üzerinde durdu. |
kesinlikle şampiyon olalımda gerisi kolay |
Mustafa Hoca,doğrusunu söylemiş. |
Şampiyon olalım evet M.Denizli imzayi atarr ama bence olamasak da (ki ben ihtimal vermiyorum) yine Denizli kalsın.. |
kesinlikle katılıyorum,şu an tek düşüncemiz şampiyonluk olmalı,imzaymış,yeni transfermiş hiçbirşeyle ilgilenmemeliyiz,tek yürek şampiyonluğa gidiyoruz |
Başkan şimdi sözleşme imzalasa sezon sonu Allah korusun ama kupalar gelmeyince o sözleşmeyi hiçe sayar ve Denizli'yi kapının önüne kor!..Denizli'de bunu biliyor ve böyle bir şey diyor, zamanı da değil zaten bunun, ne kaldı şurda ligin bitmesine, dur işte 7 hafta daha... |
bence de hiç gereği yok bu tür şeylerin..sezon sonunda iki tarafta istiyorsa anlaşma olur..Benim fikrim ; Mustafa Denizli nin futbol direktörü olması ,takımın başına da genç,bilgili ve başarıya aç yerli bir ismin getirilmesi ve en az 5 yıllık da bir projeksiyon yapılarak geleceğin kurtarılması.. |
Keşke abi öyle bir şey olabilse bizde, düşünebilseler bunları... |
Alıntı:
|
ßenceDe $uan sıRası deiL ßunLarn..$amPion oLaLımda.. |
Türkiye`de Saat: 19:23 . |