![]() |
Meclis’ten stat uyarısı Meclis’ten stat uyarısı ÖNDER YILMAZ TBMM, Beşiktaş Spor Kulübü’nü, yeni stat yaparken Dolmabahçe Sarayı’na çıkan havalandırma tünellerine zarar verilmemesi konusunda uyardı. TBMM Başkanı Köksal Toptan, “Tüneller zarar görürse Dolmabahçe Sarayı rutubet ile karşı karşıya kalabilir. Beşiktaş’ı bu nedenle uyardık” dedi. Toptan, gazetecilerle sohbet ederken konuyu Beşiktaş’ın stat yapımına getirdi. Yenilenecek statın Dolmabahçe Sarayı’nın havalandırma tünelleriyle içiçe olduğunu anımsatan Toptan şunları söyledi: “Bu durumda inşaat çalışmaları yapılırken tünellere zarar verilmesi olasılığı ortaya çıktı. Meclis olarak gerekli uyarıları yaptık. Tünellere zarar verilmemesini istedik. Tüneller zarar görürse Dolmabahçe Sarayı rutubet ile karşı karşıya kalabilir. Dolmabahçe Sarayı’nın bulunduğu yer bataklıktı. Saray yapılırken, buranın kurutulması ve rutubet olmaması için çevreye doğru kilometrelerce uzunluğundu tüneller yapıldı. Geçtiğimiz yıllarda bir otel yapılırken, inşaat artıkları tünelleri kapatınca Dolmabahçe’de rutubetlenme başladı. Tüneller temizlenerek tarihi sarayın zarar görmesi engellendi. Şimdi aynı durumu yaşamak istemiyoruz.” milliyet.com.tr |
Pekala,bitsin bu iş.:) |
boyle konusmalar duymak guzel bu stadın yapılacagına ısarettır |
Biz Beşiktaşız,Beşiktaşlıyız,tarihimize,Atatürkümüze en fazla değeri veren insanlarız,tabiki bu stad yapılırken tarihi dokuya çok dikkat edilecektir,edilmelidir de.Yoktan bahaneler uydurmasınlar Beşiktaşın yolunu tıkamak için,böyle yapıcı konuşsunlar Beşiktaş da elinden gelenin fazlasını yapar her zaman böyle hassas konularda. |
Sayın Toptan Beşiktaş'ı uyardık diyor, demek ki izin çıkacak..zaten C.Başkanı ve Başbakan söz verdi yolumuzu tıkayamazlar diye düşünüyorum.. |
ßencede aRTk yeTer.. |
tabiki inşaatı yaparken dikkatli olunmalı . |
ewet inşaatta dikkatli olunmalı ama ben hala izin çıkıcaanı sanmıyorum.... :( fazlamı karamsarım acaba?? |
dikkatli olacakları kesin zaten çünkü en ufak hatada bu iş medyaya ulaşır zaten bizi karalamak isteyenlere malzeme olur |
yeni açığın arkasındaki maçkanın tünelin yapılması bir işaret daha olduğunu gösterir |
heyecanlandım inşallah stadımız olrr |
Bu sefer olucak insallah |
Alıntı:
|
iyi de yukarıdaki otel bildiğim kadarıyla bu havalandırmaların bazılarını kapatıyor |
Türkiye`de Saat: 19:47 . |