![]() |
Yenersek lideriz sivas berebare kaldı ustelık yıne bu macta tartısmalı pozısyon vardı bence konyanın penaltısı verılmedı macın son dakıkalarında ustelık. macın ılk yarısında bır taban gırdı sıvaslı oyuncu topla alakası yok kırmızı verse hakem nıye verdı demezsın sarı bıle vermedı oyle boyle sıvas 2 puan kaybettı yenersek lıderız |
konya nın 2 penaltısı verilmedi sivasa kesin 1 kırmızı vardı verilmedi bunlara rağmen yarın bursayı devirirsek şampiyonluk yolunda çok büyük bir adım atarız . |
Sıra bizde. Bursa bu maçı çok ciddiye alıyor ve tüm güçleri ile asılacaklar. İşimiz gerçekten zor. |
Alıntı:
|
son anlarda bi pozisyon var sivas'li kaleci cikiyo topu almak icin ve konyali yere dusuyo, once penalti sandim ama gordum ki konya'li oyuncu ele topu aliyor. Son pozisyon penalti degil |
Haydi BESIKTASIMMM... onun puan Kaybetmesini beklemiyelimm Bize Yakisani YAP.. |
bursayı yenmekten başka bi alternatifimiz yok |
Kazanırsak büyük bir avantaj yakalayacağız haydi kartal |
konya beni şaşırtmadi bgün iddaa da bile oynadm konyay 1/0 çifte şans 1.72 weriodu teşekkür ediyorm ve buradan iddaa ediyorm ilk iki sira beşiktaş trabzonspor sivasa bye bye. :D |
haydi beşiktaşım yeneli bursayı lider olalım hiç inmemek üzere |
sivasspor amaçsız futbol oynuyor, "şampiyon olacağız" lafları havalarda dolaşıyor ama sahada bunun uygulamasını belli dakikalarda bile göremiyoruz, dolayısıyla uygun gerektiğinden fazla abartılıyor ki zaten konuşmaları da onun hedefleri olan bir takımda lider olabilecek özellikleri taşımadığını gösteriyor, tüm bu şartlarda sivasspor'un bırakın şampiyonluğu ilk 2'de bile yeralamayacağını düşünüyordum ama fikstürü önüzümdeki 2 haftadan sonra pek zor değil, ama yine de ts'nin çıkış yakalamasıve gs'ın olağanüstü kolay fikstürünü değerlendirmesi şartıyla sivasspor'un 2.'liği de yakalayabileceğini hiç sanmıyorum, neyse uzatmadan ilk 2 adayım bjk ve ts, bjk'nin bursaspor, eskişehirspor ve fb maçlarını kayıpsız geçmesi durumunda 1.'lik koltuğunda tek bir aday kalacaktır, son haftalardaki zorlu fikstürü de bu şekilde rahatlatabiliriz böylece... |
bayrakları hazırlayın milleet :D:D:D bursa maçı bir showa dönüşücek.... |
artık top beşiktaşımızın elinde kendi kaderimizi kendimiz çizecez başkalarının maçını düşünmeden yolumuza devam etmemiz gerekiyor |
Haydi Beşiktaşım yarın adım at liderliğe 34.haftayı bekletme bizlere.Formalarımızı giyip atkılarımızı takıp sokaklarda coştur bizleri... |
hadi bakalım kartallarım alın bu maçı da görsünler "şerefli şampiyonluk" nasılmış |
liderliğe bir adım kaldı geliyoruz |
28. Haftada alip liderligi insallah 33.hafta sampiyonlugu garantileyecegiz...yeter artik bu sivas olmasin ikicince falan...fb veya gs olsun daha iyi...bu kadar gicik takim, futbolcular ve teknik direktör görmedim daha önce...neyse simdi inanarak ve bastirarak bursayi yenip liderlikige oturacagiz insalah....allah bize yardim etsin bu sampiyonluk yolunda..hak eden biziz ve hak edenin olsun bu sene sampiyonluk... |
valla dün zorlanırız diye düşünüyordum ama bugün ki maçtan sonra yarın şov olacağını düşünüyorum... |
inşallah yarın yener ve lider oluruz ondan sonra sivas puan kaybetmiş önemli değil biz kazandıktan sonra |
yenerizzz,artıkk lideriz |
Yarın liderlik koltuğuna oturacağız inş...Bırakmamak üzere tabii...Bursa'yı yenip Es Es'le berabere kalsak bile liderliğimizi koruruz bence, onlar haftaya Ts'yi hayatta yenemez çünkü...Yine de bütün maçlarımızı kazanalım tabii kim istemez bunu, ama kredimizin olduğunu düşünüyorum... |
böyle bir haftada puan kaybı olmaz umarım |
geliyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzz |
Yarın 22.00 sularında liderliğimizi kutluyor olucaz Allah'ın iznyle.. Bu kadar yakınken vermeyiz artık avantajı Sivas'a..Güveniyoruz takımımıza.. |
Yarın büyük gün.:) |
ben inanaıyorum yeneceğimizee haydin kartalımm |
Insallah yeneriz yaaa !!! |
artık herşey bizim elimizde..saldır Beşiktaşıımmm...!!!!! |
Artık kendi göbek bağımızı kesme zamanı.. |
Şampiyon oLacagiz Beşiktaş'ım Bu seneeeeeeeeeeeee.. Inanmayan GÖLGE Yapmasin ! |
Haydi kartal ciz su kestaneyi. |
bu sansi kacirirsak hic bosuna aglamayalim hersey kendi elimizde, insallah yarin bursayi bursaliyacagiz |
şampiyon olacağız beşiktasım bu sene ......... |
Türkiye`de Saat: 13:17 . |