![]() |
Timsah'ı bana bırakın timsah avcısı Kartal'ın Şilili yıldızı Tello'dan Timsah'a gözdağı... Kocaeli deplasmanında etkisiz kaldığını itiraf eden tecrübeli oyuncu, "Bursa'yı tek başıma yıkıp, borcumu ödeyeceğim. İyi oynayacağım konusunda söz veriyorum. Fırsat bulursam gol de atmak istiyorum. Taraftarımız rahat bir maç izleyecek" diye konuştu. |
adamım yaaa... bitir şunların işini telloooo |
tello son maclarda formsuz...hadi tello patla su bursaya |
Duran toplardan kazanacagimiz top'lar tello'nun gol vuruşları olmalı |
tello çok iyi bir oyuncu milli takımdan dönünce kötü oynamaya başladı anladığım kadarıyla morali bozuktu ama bu konuşma düzeldiğinin kanıtı bence çok iyi oynıcaktır bu maç golde atarsa ohh :) |
Bugün özellikle Bobo ve Tello'dan iyi bi performans ve goller bekliyorum...Yusuftan da aynı şekilde, 3 atacağız zaten bugün... |
puan durumuna baktım bu gece 21:45 sularında lider oluyoz sanki yuha :D |
Alıntı:
|
Topsalı... |
hadi tello göster o zaman kendini |
Tello çok havaya girmiş. Bencillik yapmasında! |
Alıntı:
|
lan i.t ler s.gidin kendi forumlarınıza bugün korsak ağlarsınız serefsizler |
tamam yaa işte stadtada olucaktır bu tür şeyler ezik insanlarla uğraşmayalım hiç bnce kendi işimize bakalım |
tello bu cümleleri kurduysa maçta puan kaybetme ihtimali bence artik yoktur. Tello forewer :D |
Tello adamımsın.1 numarasın:) |
tello bugün yine çok kötüydü.milli takımdan geldikten sonra bir hal oldu.biran önce kendisini toplaması lazım.artık her maç çok daha önemli |
Ernst ve 2.yarida giren Yusuf güzel oynadi. |
steve irwin:gerçek timsah avcısı. |
tello milli takıma çağırılmasaydı daha iyidi ne bu yaa toplasın kendini artık |
çağarıyolar oynatmıyolar bide...!!! |
abi adam oynatmak zorunda değilki tellonun ne diye morali bozuluyo onu anlamıyorum futbol bu bugün oynamazsın diğer çağırdıklarında oynarsın yanii bnce kendine gelmesi lazım ne kadar iyiydi gitmeden bşy oldu |
bilmiorumki ne oldu morali düştü performansı düştü 3 haftaki önce tello nerde şimdiki nerde... hırsıda yol oldu gitti ya... |
aynen nası basardı önde bu maçta ben göremedim telloyu malesef artık oynasın yaa ihtiyacımız var valla |
Tello neydi bugün ya... Varlığıyla yokluğu farkedilmedi. Biz delgado tello dedikçe düşüyorlar. Haydi hayırlısı . |
sedara sallıyoruz serdar desek bunlar çıkarmı acaba.... |
Türkiye`de Saat: 13:35 . |