![]() |
Bursa' yazan giremez Beşiktaş yönetimi, maçı stattan izlemelerine izin verilmeyen Bursaspor taraftarının içeriye sızmaması için İnönü Stadı'nın kapılarında sıkı güvenlik önlemleri alacak. Özellikle eski açıktaki polis sayısının artırılacağı, gerekirse Beşiktaş'a ait kapılardan maça giren siyahbeyazlı taraftarlara kimlik sorulacağı, hüviyetinde 'Bursa' yazan taraftarların stada alınmayacağı belirtildi. |
saçmalık bu daha öncede duymuştum bunu ama inanmamıştım.. Bursalı olup takımını desteklemeye gelemicek insanlar.. |
zamanında aynı muameleyi biz görmedik mi ama bunu bizimkilerin uyguluyacağını zannetmiyorum |
saçmalık ya... ben bursada oturuyoeum ve bu maça gelmek istiyodum kısmet diilmiş olmadı fener maçına sakladık kendimizi... gelmiş olsam giremicekmiydim yani!!! bu ne ya.... |
öyle saçma sapan şey mi olur yaa taraftarı mahrummu bırakıcaksınız sadece formasının altını göstersin geçsin işte daha mantıklı oracıkta döveriz :D |
bursalı beşiktaşlılar ne olacak peki:) |
benim arkadaşm bursa doğmlu ama koyu beşiktaşlı ve bursaspordan nefret eder bu nasıl olcak?? |
saçmalık!!!! |
Türkiye`de Saat: 23:46 . |