![]() |
Toraman hasreti bitiriyor Sarı kart cezaları nedeniyle Kocaeli deplasmanında forma giyemeyen İbrahim Toraman ve Serdar Özkan, teknik direktör Mustafa Denizli'nin şans tanıması halinde bu akşam görev alabilecek. Bu futbolculardan İbrahim Toraman'ın ilk 11'de sahaya çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. |
iyi ya hic yoktan toraman ve s.özkan cezadan kurtulmus oldular...insallah yusuf,tello gibi önemli isimler kart görmezler..veya görseler fena olmaz aslinda..fener maci garanti olur... |
feneri öyle veya böle yenicez zaten!... kart görmesine gerek yok kimsenin bilerek..... iyi bir TAKIMIZ... oynayanlar cezanalıların yerini doldurabilecek kapasitede... |
Toraman,bize lazım.:) |
Sakatliklar düzeliyor , artik daha iyi olacagiz insallah. |
toroman varya defansta içim rahat :) |
Alıntı:
|
yok son dönemdeki performansına göre konuştum :) tabi yapııyordu ama eskiden geçen sene akıl almaz hatalar yapabiiliyordu ama bu sene çok güveniyorum ne yalan söliyim |
Alıntı:
|
unutturur unutturur merak etme sen :) |
bence bu maçta toraman sağda çikacak ekremi ileri çekicektir hoca... serdarlarda yedek bekler... |
Lazımsın bize evet! |
Toraman yaktın bizi ya.Sarı kartın varken ne diye orada elle vurursun sen ya. |
kimin üzerine duruyorsak o bizi yakiyor ya....toraman toraman dedik adam düsünmeden hareket ediyor...off be offf |
çok itiraz ediyor yaa..o kadar da güvendik.. |
ii bitti yeniden başladı gelişi olay gidişi olay zarar mı veriyor yararmı belli değil sorumsuz insan hentbol oynuyor sanki |
Alıntı:
|
Tek kelime ile yazık... |
Çok seviyoruz ama bole şeyleri çok yapıyo yaw :S |
bence toroman çok şansszdı ilk pozisyonda pozisyon gereği vurdurmamak için atladı eline çarptı ikinci pozisyonda arkadan darbe aldı eli açıldı hava eline çarptı top çok yüklenmemek lazım pozisyonlar toromanı attı oyundan bnce olabilir böyle şeyler artık daha dikkatli olur napalım ikincide mesela sarı kartı varken dengesiz topa çıkmaya hakkı yok esas orda ihanet etmiş oldu ama olan oldu yapçak bşy yok |
İyi hoş oyuncuda... Bu maçın hesabını nasıl verecek çok merak ediyorum. Özelliklede bir puanın bile altın gibi değerli olduğu haftalardayız. He yanlış anlaşılmasın beraberliği asla toromana yüklemiyorum. Ancak büyük etkisi oldu hem zihinsel hem fiziksel olarak. Yazık günah profesyonelsin sen... |
ya resmen attırdın kendini ya... hakem yanlış kararlar vermiş olabilir yanlı kararlar vermiş olabilir ama sen beşiktaşta oynuyosun bu ne ya! |
Türkiye`de Saat: 20:53 . |