![]() |
liderlik 90+2'de ivankovdan döndü http://foto.fanatik.com.tr/Article/2..._murativan.jpg Sivasspor’un Konyaspor deplasmanından beraberlikle dönmesiyle 28. haftada zirveye yükselme şansını yakalayan Beşiktaş, bu fırsata en çok uzatma bölümünde yaklaştı. Dakikalar 90+2’yi gösterirken, Serdar Özkan sağ kanatta korner çizgisine yakın bir noktadan güzel bir orta kesti. Penaltı noktası üzerinde topa yükselen Bobo, zor pozisyonda olmasına karşın iyi bir kafa vuruşu yaptı. Tribünler “gol” diye ayağa kalkarken, Bursaspor kalecisi İvankov, kaleye girmekte olan topu, biraz da üstüne gelmesinin yardımıyla tokatlamayı başararak gole izin vermedi. “Ahh”lar, “vahh”lar arasında kaçan golle birlikte liderlik umudu da önümüzdeki haftalara kaldı |
gerçekten yaa o gol olsaydı heralde kafeyi sallardım :D |
Gol olsaydı bizde stadı sallardık herhalde :) |
Alıntı:
|
bursada ivankov, sivasta petkoviç bir takım için kalecilerin ne demek olduğunu gösteriyor bir kaleci takımın %50 sidir her zaman takımlarının buralara gelmesinde çok büyük payları var angut kayseriye hala şaşırıyorum böyle kaleci bırakılırmı:D |
o zor pozısyonda bobo gol yapacakken neredeyse holosko ve ekrem basıt pozısyonda gollerı yapamadı maesef |
ekrem o golü atsaydı ki atmaması daha zordu şuan şampiyonluk naraları atıcaktık |
ekremin pozisyonu neydi peki...böyle bişey olamaz yaaaa... boş köşeye değil kalecinin olduğu köşeye attı delirtti beni...ne diyeceğimi şaşırdım!... |
yaa evet ama yüklenmemek lazım ekrem hadi bek oyuncusu yani ama holosko karşı karşıya kaçırdı o daha fena ya |
çok kaçırdık beaa ama 10 kişi yinede iyi mücadele ettk böyle oynasınlar canımızı yesınler be abiiii ama oynasınlar yani |
İvankov,Ali Sami Yen'deki maçta,hatırlarsınız,resmen alda at demişti Aydın'a.Biz topu bir türlü sokamadık.Kalecinin her yerinden profesyonellik kokuyordu.Ama biraz fazla abarttı,şu duran topları vurmayı.:) |
nasıl çıkardı onu beee.kalbim duracakt o pozisyonda. |
bence maç 90+2 de değilde ekremin müsait pozisyonda kalecinin üzerine atrtığı pozsyonda gitti o gol olsa farklı bi skor olucaktı ama sağlık olsn önümüzdeki maçlara bakıcaz.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kısmet değilmiş.. |
nası bi reflexti o yah :s |
buda böle bi kaleci... gs maçında topu ayanın altından kaçırır bize gelen panter oluyo ya.... ganchevde öyleydi hagiden 50 metreden gol yerdi bize gelince panter... anlamıyorum ya bu kaleciler beşiktaş olunca coşuyolar.. |
Alıntı:
|
reflex ve sans meselesi yarim metre daha koseye gitseydi top bakalim cikarabiliyormuydu ama ekremin pozisyonu mactaki en net pozisyondu bobomda bi sansizlik var ekremin onune dusen topta holoskonun karsi karsiya kaldigi pozisyonda eger boboya dusseydi ekreminkini yuzde yuz affetmezdi holoskonunkide yuzde 75 kaledeydi ama iste nasip olacak once holoskonun biraz daha kendini gelistirmesi lazim bobonunda oyle tam buldular formsuz doneme girecek zamani ligin sonunu beklediler herhalde |
Alıntı:
|
Alıntı:
ya bi acelecilik var takimin ustunde yoksa ekrem onu direk vurmak yerine kontrol edip rahatca atabilir yada bostaki bi arkadasina cikarabilirdi ama acele edince olmadi malesef ama ekreme cok gormuyorum ben sonucta gol vurus becerisi ust duzey bir futblcu degil yinede daha sert vursa top girebilirdi tamda duzgun vuramadi zaten topa |
Alıntı:
|
o bile gol die atladı öle nasıl çıkardıını kendide anlamadı zaten... |
ivankov oylesine atladi zaten oda tuttu ustune geldi top eline carpinca oda sasirdi zaten az daha iceri atiyordu topu kendi eliyle |
evet yaa tühh o gol olsadı keşke olmaynca olmuyor napalımm |
bobonun pozisiyonunda nerdeyse agliyacaktim kafayi yemek üzereydim 10 kisi cok iyiydik olmayinca olmadi iste |
Ah Ekrem Ah..Çıldırttın bizi.. |
Türkiye`de Saat: 04:45 . |