![]() |
Erman Toroğlu Soruyorum... Beşiktaş'lılar sana ne yaptı? Ceza alanında Delgado şut atıyor. Bursa'lı Ömer topun önüne kaleci gibi yatıyor,koluyla topu çeliyor. Hem kolu hem vucudu hareketli. Ağır çekimde bile kolunda ki kırmızı bant bayrak gibi sallanıyor. Penaltının tarifi. Buna penaltı değil diyebiliyorsan sen herşeyi diyebilirsin. Anlaşılıyor ki sınırın yok. Senden herşey beklenir. Beşiktaş'lılar sana ne yaptı? Bir şey çalana ne denilir? Unutma Beşiktaş'ın haklarını çalanlara da aynı şey denilir. |
Herkes yorum'larında HÜR , diyecek birsey yok diye düsünüyorum. |
evet hür ama çoğu yorumcu beşiktşı baltalamaya uğraşıyor nedir bu beşiktaş düşmanlığı anlamıyorum yazık değilmi yani verilen emeklere sadece onlar beşiktaşı sevmiyor şampiyon olmasını istemiyor diye bütün emekler boşa mı gitmeli |
valla erman hoca denız cobanı cok begenmıs hatta gecen haftakı kocaelı macımıza atıfta bulundu pozısyon ıcın yok penaltı degıl dedı hersey ortada kalecı gıbı kurtardı omer sansal bıle hoca el acık fln dıyo erman hocayı o pozısyonu yorumlarken dınlemenız lazımdı |
Ne Kadar Beşiktaş Düşmanı VarSa ...... |
geçen haftaki değil ama bu babalar gibi penaltı |
Erman Beşiktaş aleyhinde konuştukça Şansal "hocam yeter, hocam tamam, hocam eksejere etme" diye habire susturuyo. Ben dün akşam ermanı dinlerken şunu anladım, Beşiktaş taraftarının küfürleri ermanı psikolojik olarak çok etkilemiş. Şansal taraftar tepkisinden bıkmış, erman bana küfür sökmez havasında objektifliğini kaybetmiş. |
Alıntı:
|
Benim vereceğim cewap üyeliğimin iptalini gerektirir onun için yorum yazmıcam fakat şunu söylüyorm Allah' ından bulsun. |
tvleri seyretmeyin hepsi elinden ne gelirse yaparlar yakında ........ yaparlar |
Türkiye`de Saat: 22:44 . |