![]() |
Deniz Çoban : "Penaltıyı Atladım , Kusura Bakmayın " http://www.kocaelim.net/haber_resiml...eniz_Coban.jpg Bursaspor maçındaki yönetimiyle Beşiktaş taraftarının tepkisini çeken hakem Deniz Çoban’la ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Çoban, maçtan sonra gözlemci Ahmet Akçay’a, "Hocam, Beşiktaş’ın bir penaltısını atladım, kusura bakmayın" dedi. |
niye atladın delgadonun pozısyonu hemen gozunun onunde gerceklesıyor neden vermedın niye niye oysa pozısyonu cok net goruyordun |
penaltı gözünün önünde senin neden çalmadın ki o zaman ama bunu söylediyse sana helal olsun hatanı kabullenmen art niyetli olmadığını gösterir |
yorum yokk |
birincisi böyle bir demeç verdiğine inanmıyorum ikincisi biri çıkıp bizi şampiyon yapmazlar diğeri çıkıp bize ligden el çektirmeye çalışıyolar medyada kocaelinde bu nasıl penaltı hakem beşiktaşı kolladı diyolar eee sonuç ne olucaktı penaltı güme gitti sırf gösteri olsun diye (kart haklı olabilir ama ne sivasa ne fenere ne gs ye çıkmaz o kart) toroman atıldı ayrıca konya nın penaltıda güme gitti |
yazıklar olsun bursaspora kart cıkarmayan beşiktaşa cok kolay kart cıkartan gözünün önünde penaltı pozisyonunu atlayan senin gibi hakeme yazıklar olsun :( |
bu kaçıncı ya kusura bakmayın demiş bide olan bize oluyo işte 2 puan gitti geriye dönüş yok. |
bi de maçta en uyuz olduğum şey o koreli forvet adamları 2 kere aldatmaya gönelik hareket yaptı bir tane sarı kart görmedi boboya ne güzel zart diye çıkartıyor kartı |
BEnce dememiştir. |
iddaya göre... |
söyledi yada söylemedi ama kesin olan bişey var penaltı güme gitti |
Allah belani versin senin Deniz Coban !! Sadece penalti pozisyonu degil, macta okadar faullumuzi vermedinki ve Bursaya herseye faul caldinki bizleri cileden cikartin!! |
Maçın tüm akışını bozdu moralman çökertti hepimizi Allah'ından bulsun. Bence taraftarın tepkisini azaltmak adına çıkartılmış bir söylenti. Stadtan sevinçle çıkmak varken hüzünle ayrıldık. Bukadar insanın ahı yerde kalmazzzz. |
şimdi bişey yazcamda nesee içimdeen sölüorum sana deniz çoban... |
haberi uyduranı sevindirmeyin, yok böle bir şey... |
Alıntı:
|
Kaynak Milliyetmiş... Ben de söylediğini sanmıyorum... |
Bence böyle birşey söylememiştir.Söyleyemez zaten. |
şimdik ben sana bir atlarım görürsün. |
Alıntı:
|
küfürmü ediyosun hoca işin ne senin , beşiktaşın el ini gör bursanın faülleri görme el leri görme penaltıları verme ne iş . bobo nun pozisyon da penaltı idi sen 2 penaltıyı es geçtin be . |
Alıntı:
|
Bence de söylememiştir ama yazık rezil bir maç yönetti hakem... |
bu hakemin art niyetli bir yonetim gostermedigine inaniyorum gecen hafta lehimize oldu bu haftada aleyhimize hakemden once yere goge sigdiramadigimiz yakisikli ve kizlarin bir numarali sevgilisi toraman okuzune biraz suc bulsak daha dogru olacak gibi geliyor bana |
her ne kadar çobanın art niyetli bi maç yönettiğini düşünsekte bu sadece bi idda kulak asmayın bence. |
iddaya görede söyleme baksana... kusra bakmayın beşiktaşın şampiyonluunu çaldım! der gibi... |
Mal mıdır nedir ya! |
Dalga mı geçiyo bu herif !! |
En son Kaynak:Milliyet deniliyordu , Böyle birsey varsa , Ceza verilmesi gerekmiyormu ? |
böyle bı acıklama yapmamıstır ama kendısı de bılıyo kı barız penaltıları es gectı yazıklar olsun. tezgahın kralını kurdular tezgahlara geldık dıye bas bas bagarıyorlar |
ananada ben atliyayim serefsizin oglu |
ah ne kusuru Denizciğim..bizim kabahatimiz olduysa sen kusura bakma..!! hey Allahım sabır..... |
Alıntı:
|
Hakemin art niyetli olduğu her hareketnden anlaşılıyordu..Toraman'a tak tak çıkarırken kartları Kirita'ya vermeyişi de ayrı bir olay..Penaltılarımız keza..Başladılar yine Beşiktaş'ı aşşağıya çekme çabalarına.. |
yok yha ne demek kusurumu olur alt tarafı bi penaltı gol olsa 3 puan alcaz ve belkide o 3 puanla şampiyon olcaz hiç önemli değil şampiyon olsak ne olmasak ne öyle değilmi hakem bozuntusu |
Alıntı:
|
Bunu gerçekten dediyse , sözün bittiği yerdir yani... Haram zıkkım olsun. |
pozısyonu goruyor neden vermedı o zaman yavv |
Türkiye`de Saat: 23:26 . |