![]() |
O'nda hala iş var! http://www.sporx.com/images/1/40/6317_B_ronaldo.jpg Brezilya Paulista Ligi yarı final mücadelesinde Corinthians Sao Paolo'yu 2-0 mağlup etti. Sene başında Corinthians'a transfer olan şimdiden adını Brezilyalı efsaneler arasına yazırdan Ronaldo takımının 2. golünü kaydederken galibiyette büyük pay sahibi oldu. Ronaldo Corinthians formasıyla çıktığı 9 maçta 6. golüne ulaşarak her ne kadar son dönemlerde adı skandallarda geçse de ve kilo problemi olsa da hala çok iyi bir golcü olduğunu kanıtladı. Corinthians finalde Palmeiras'ı 2-1'le geçen Santos'la karşılaşacak. 20.04.2009 |
Biz alamadan elimizden kaçacak heraldee.Özellikle FORVET sıkıntısı çektiğimiz şu günlerde. |
Güreş takımına koyarız güreşir :) |
bize pivot santrafor lazım ha yanına ronaldoyu alıcam derseniz olur yada batuhan ronaldo yapıcam derseniz okey |
ronaldo kenilikle alınmalı golcü adam daha ne yaa |
alında hem reklam olur hemde iyi bir golcü. |
Kararsızım.Tamam iyi ama her zaman elimizde patlama olasılığı var.Ya tutarsa,diyor insan?Ayrıca getireceği marka ve reklam değerinini söylemiyorum bile.Bir de forvetlerimizin durumu ortada. Top yönetimde.:) |
gelsin ya ben kiloyu pek problem etmiyorm... iş yapıcaktir.. |
Ronaldo 10 Kilo verse süper oLur |
adam her türlü gol atıyo ya kilosu mu var bu işin :D... |
Ronaldo Türkiyeye gelirse kilo vermez kilo alır bence.Tello ve Bobo dada olmuştu aynı şey burda yemeklere alışınca durdurulması zor. |
Burada Ronaldonun golunu izleyebilirsiniz: Voetbalzone.nl - Voetbalnieuws / Ronaldo kan ook op snelheid doelpunten maken Neden koydum biliyormusun. Ronaldo sisman yok cok kilolu diyenler icin koydum. Bizim Holosko dunku kacirdigi pozisyonun asaga yukari aynisi. Aradakaki kalite farkina birde siz bakin.. Ronaldonun olusu bile Boboyu, Nobreyi Holoskoya 4e katlar!! |
gobegiyle bile gol atip gol krali olur bu herif :D |
kisa mesafe deparda hala dunyada ustune yok o gobegiyle bile hemde :D |
9 maç 6 gol o göbekle çok iyi bnce :D burda kesin gol kralı olur inşallah alınır ama alıncak oyuncular çoktan belirlenmiş yaa accayip merak ediyorum :D |
Türkiye`de Saat: 02:26 . |