![]() |
İlginc Acıklama " Beşiktaş Taraftarını Susturduk " http://www.ajansspor.com/resim/osmancelikbursa.jpg Bursaspor 2. Başkanı Osman Çelik, Beşiktaş maçının ilk yarısıyla ikinci yarısı arasında çok büyük değişiklikler olduğunu belirterek, "2 puanı maçın ilk yarısı kaybettik, sonra da 1 puana razı olduk" dedi. Beşiktaş ile bu sezonun son karşılaşmasında büyük bir avantajı kaybederek 1 puan aldıklarını belirten Bursaspor 2. Başkanı Osman Çelik, bu maçın derbi tadında geçtiğini vurguladı. Bursaspor'un rakipleri için korkulu rüya olduğunu bir kez daha gösterdiğini belirten Çelik, "Bursaspor ilk yarıda çok büyük fırsatlar kaçırdı. İlk yarı ile ikinci yarı arasında çok büyük farklar vardı. Biz 2 puanı maçın ilk yarısı kaybettik. ikinci yarı ise 1 puana razı olduk ve aldık" diye konuştu. "BEŞİKTAŞ TARAFTARINI SUSTURDUK" Sahada mükemmel bir futbol sergilediklerini belirten 2. Başkan Çelik, "Çok iyi top oynadık ve Beşiktaş taraftarını susturduk. Futbolcularımı kutluyorum. Sahanın yıldızı olan hakemi ise tebrik ediyorum. İnanılmaz derecede cesaretli ve doğru kararlar verdi" dedi. "TEK TARAFLI TRİBÜN İLE MAÇ OLMAZ" Bursaspor taraftarının İnönü Stadı'na alınmamasını da değerlendiren Çelik, "Beşiktaş'ın ceza sınırında olduğu için Bursaspor taraftarını stada almaması bize göre anlamsız geldi. Biz de pankart açalım dedik ve 'Futbol Taraftarlarla Güzeldir' yazılı pankartla futbolcularımızı sahaya çıkardık. Bu güzel bir mesaj oldu aynı zamanda. Tek taraflı tribün ile maç olmaz. Birbirlerine karşılık verecek ki o atmosfer güzelleşsin" diye konuştu. |
90 Dakika Boyunca Nezaman Sustuk ? Ayrica Daha Şampiyon Olma İnancimiz Hâla Devam Ediyor , Nasıl Sustuk Merak ettim Bak şimdi :D |
hadii bee siz kimsiniz ki taraftarı susturcaksınız... |
bu susmuş halimizse artık yuh :) |
Tutturmussunuz bir türkü |
siz kimsiniz yaa..? |
aranizda kim vardi o macta ? sizi kutluyorum, hep böyle olun lütfen, cok cok seviyorum bjk taraftarini. Hep böyle olun arkadaslar :) |
1- siZz kmsiNiz poLisn susDuraMadıqı ßizLeRi sustrCaksınız ? 2- ßu kadar aPtaL oLmasaydnız..10 kisiLik deFansda eksiqi ßuLunan taKıma raqMen hakeMi ARKANIZA (!) aLmanıza raqMen yenemeyen pozisYonda zorLuk ceKen sizDniz.. [color=#0000ff]3- seN önce hawLamayı ßıraK ,sNra knu$aya caLı$..!COLOR] |
Yok yok bunlar harbi mal... Maçı nerenizle izlediniz sayın Çelik ? |
Alıntı:
|
çelik bey siz baska maç mi izlediniz Taraftari susturmusmuslar.. ayrica derbi tadindaymis dünki maç :) buna gülerim bursaspor'un BESIKTASIM'la kendisini 1 tutmasina çok gülüyorum ya.. 10 kisydik DERBi tadinda geçti ya 11 olsaydik :) ?? |
ben başka maç mi seyrettim galiba:y::y: soyleyin ya...yoksa lig tv'yi mahkemeye verecem :D:D |
bu budur alayına gider.ah bir 11 kişi kalabilseydik.. |
yha adam herhaldi maçta uykusu vardı veya sağırdı %100 ikisinden biri beşiktaş taraftarı hiçbir zaman susmas susturamassınısda ne çevik kuvvet ne de başkası alayına gider!!! |
Bunlar beyinlerinin üzerlerinde oturuyolarda ondan bole malca yorum yazıyolar... |
ağzı olan konuşuyo.. bu insanlar kim yaa bi takım birz yükselişe geçince başkanları 2. başkanlarının ağzına vuruyo susun azcık kardeşim yaa çok komik oluyosunuz bide demiş susturduk :D çok güldüm şampiyon olmuş gibi tezahürat yaptı beşiktaş taraftarı diyor herkes bu nediyor :) |
madem tek taraflı maç izlemek kötü oluyor o zaman Beşiktaş taraftarını neden bursaya almadınız??? |
Kendilerni bu şekilde rahatlatıyorlar.. Saflar:D |
bu taraftar umutların kırılabileceği herşeyin bitmeye yüz tuttuğu fenerbahçe maçında 1-0 yenikken 132 desibellik bir dünya rekoru kırmıştır..sizin susturmak haddiniz deil! |
bu taratari kizdirma oyle bi bagirirlar ki bursadaki senin gecekondunun keremitleri duser ...bunu boyle bir .... ayrica hiyari severmisin ne de olsa sizin renginiz |
hadi ordan be, bursa ne ki derbi oLucakmış..iyice şaşırmış bunLar.. Beşiktaş-Tranzon maçı biLe derbiden sayıLmıyor asLında..siz kimsiniz ki ! Susan bizmişiz ama farkında değiLiz her ne hikmetse (!) Hakemi tabi tebrik ederisn **** |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Agizi olan konusuyor misali......bosverin ya ötüp dursun...birazda o gazetecilerin flaslarini yesin........ |
Gözleriyle izlememiş macı anlaşılan... |
Ağzı olan konuşuyor.Hakem lehine kararlar verince tebrik,ufak bir kartta sövüyorsunuz.Helal valla... |
Biz başka bir maçı izledik heralde... |
iyi top oynayarak susturmuslar hahahha gerizekali serefsiz hakem kirmizi karti verdi on kisi kaldik taraftarin morali bozuldu ondan suskunluk vardi hem biz on kisiyle bile daha iyi oynadik ikinci yari 10 kisiyle ezdik resmen |
Ulan kacan 2 puana degilde, su Bursalilari sevindirdik ya ona yanarim!! |
ya bunlar istioki her maç 132 desibelin üstüne çıkalım 130 desibelde kaldıımız için susturduk diolar :D:D:D |
sağır mı oldunuz da haykırışlarımızı duymuyonuz?bu taraftar ne zman sustu da benim haberim olmadı? |
bu kadarınada pessss macta ben bulundum bi an sustugumuzu hatırlamıyorum..Futbolcularınıza sorun bakalım sahaya cıktıkları anda trübünden gelen sesleri:) |
bu kim ya kulaklarinda sorun var herhalde |
Alıntı:
|
haklılar bizim susmuş halimiz bu olarak görülüyor artık |
Biri bişey mi dedi? |
Danaya bak.Maçı arkası dönük izlemiş heralde.Biz de aynı maçtaydık ama susan bir taraftar hiç görmedik.Ha size bu susmuş halimiz gibi gelebilir o ayrı.O da bizim taraftarımızın büyüklüğünü gösterir.Alıştınız tabi ses rekorlarına bu susmuş gibi gelmiş size.Ama inanın bizim susmamız bile diğer takım taraftarlarının tüm sezonluk desteklerine bedeldir. |
aslinda biz kestanenizi yardik ama hakeme dua edin usteliik seftalinizde bir hayli sulanmisdi bu macda |
Türkiye`de Saat: 20:58 . |