![]() |
hic ßi$e yaßamıcaNı ßiLe ßiLe deLqadoyLa ßa$La snRa oNa kıZ ßuna kız..önCe kendiNi yaRqıLa.. |
Bobo,formsuz ama sağı solu belli olmuyor,gönderilmesine karşıyım.Deşgado ise Zürich maçlarında çoştu,başka bir şey yok. Delgado yerine Ernst oynuyor,daha iyi oynuyor bana göre.:)Savunmacı olmasanı rağmen... |
tello, bobo, delgado üclüsü bu formsuzlugu kirmali artik! kiramazlarsa sampiyonluk gider...tello iyi oynadigi maclarda ne kadar oyuna etki yaptigi ortada..delgado ve bobodada bu böyle...kendinize gelin artik...biz arkanizdayiz...sira sizde..alin su son 6 macida cosalim be |
Faturayi kendine kes hoca kazanan takimi bozma, geldigin günden beri her hafta takim degisi 11 ile sahaya cikiyor..kimse mactan önce su sekilde bir 11 cikar diyemiyor |
beni en çok tello şaşırtıyor... özledim telloyu dön sahalara artıkkk |
Yine utandırdılar yine utandırdılar...Ne zaman güldürecekler yüzümüzü merakla bekliyoruz, sezon sonu inş. ne diyim...Denizli'nin tek hatası formda bir Yusuf'u kesip maça Delgado'ylan başlaması, ama Holo'da, Bobo'da Tello'da hocanın suçu yok ya sonuçta... |
Bu takımdan gidecek birisi varsa o da en başta holosko olmalı bu kadar adam top vermez rakibe..Bobo yu bundan evvel göklere çıkartırken şimdi 1 maçta mı astınız yapmayın holoskonun aldığı ve oynadığına bir bakın başta..Gökhan zan bu maçta bize 1 puanı gerçekten sağladı umarım bundan sonrası içinde aynı şekilde oynar.. |
Bence ilk hata Denizli de. madem formsuz bu adamlar niye onlarla başlıyorsun ki? |
Türkiye`de Saat: 23:54 . |