![]() |
uyumayalım arkadaşlar bu şaibelerle kaybettiğimiz şampiyonluk zamaındaki oyunlar yine başladı. neymiş efendim hakem cok cseurmuş hemen kırmızıyı veriyormuş,burası tabi yersen...ne diye koreliye gösteremedi o bir sarı kartı bile,penaltıyı nden veremedi madem cesurdu, ...cesur mesur anlamam,biim toraman ve boboya gösterirken tereddüt bile tmedi, o kadar kararlıydı ki,sanki fırsatını kolluyordu,ben bu hakemin dürüst oldugunainanmıyorum...dürüst oldugunu savunanlara da inanmıyorum onlarında şaibeli oldugunu düşünüyorum, gelelim ikinci olaya..Noumaya verikleri ceza ile biz adamı ülkesine yolladık volkana ise MR raporları var falan deniyor,federasyon nouma ile volkan ın hareketlerinin arasında fark mı gördü? ve bizim yönetimden cıt yok hele,bu deni coban ın hareketlerini hiç ses cıkarmadı adnan polat bir macda berabere kaldı diye demediğini bırakmadı,biim yönetim neredeyse hakemlere teşekkür edecek sivas bile gecen hafta denizli macında rakinin bir golüofsayt diye kesildi esimii cıkartmadı..bu hafta sivas puan kaybetti diye baskanı şaibe var dedi, biimkileres cıkarmıyor,bu hafta hakem faciası yaşandı,yönetimden ses yok... taraftarımız polis tarafından linç edildi,taraftara fırca attık,yönetim o gün polis gününü kutladı şampiyonluk için oyunlar yine başladı yönetim hala federasyona teşekkür halinde... devam edin ,devam edin,cevad diye birini bulmuşunuz turşusunu kurarsınız,,2. olmayı da başarı sayıp deniz coban ve hakemlere tşekkür edersiniz.. |
sampıyonluk cok zor bursa macından sonra bunu anladım cok zor ama cokkk hakemlere guvenmıyorum |
Alıntı:
|
Beşiktaş'a her hakem cesur... |
uyuduğumuz felan yok her kez durum tespiti yapıyor çare öneren yok . Eğer büyük takımsak ki öyleyiz mhk yı da tff yi de şikecileri de yeneceğiz başka çare yok . |
Eğer Holosko ekrem Bobo o golleri atsaydı şimdi 10 kişiyle oğlanları nasıl yendiğimiz konuşulacakdı. Ama olmadı hakem berbattı sahaya girip bir tane vurasım geldi. Cezadan korkmasam yapardım. Bu sene şampiyonuz bu haftada lider olucaz. |
abartmayın bukadar bu sene şampiyonluumuzu kimse çalamaz!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
bu hafta çıkar ortaya herşey hakemlere rağmende şampiyon olucaz |
Bir şeyler yapmalı... Gerekirse dökülelim yine sokaklarara. Uyumadığımızı anlasınlar. Göz göre göre gitmesin. |
Bu haftadan sonra bariz hakem hatalarıylada baş etmemiz gerekeceği aşikardı zaten ama hemende galeyana gelmemeliyiz eğer ki biz kendi kimliğimizi sahaya yansıtırsak herkesle baş etmesini biliriz.. |
Bu olaylar hep,başkanların konuşmalarıyla oluyor bence.Yok Adnan Polat diyor " Komplo var. " . Mecnun diyor başka bir şey... |
hakemler iyi calmiyordur orasi kesindir hakkimizi yiyordur orasida kesin ama bir köseye gidip aglayalimi biz besiktasiz cok büyük kulübüz gerekirse hakemide yeneriz medyayida yeneriz.hakem konusu bana göre biraz bahaneye kaciyor. sampiyonlugumuz engelenemicek ben yürekden inaniyorum sizde inanin.. |
Alıntı:
|
ilk defa baskaniz ve yönetimimiz ile gurur duydum...hakem hatalarindan dolayi aciklama yapmadiklair icin...ama demekki benden haric tüm besiktaslilar istiyo bizim baskaninda gectigmiz seneler gibi cikip bas bas bagirmasini...bagirdi da ne oldu?....hüsran...mhk ve tff yi elestire elestire dahada cöktük,sampiyonluklardan uzaklastik...birsey yapmaya gerek yok suan....bekleyip görecegiz..takimizda inanilmaz bir sampiyonluk inanci var...insallah hayirlisiyla olacaigz bu sene...herseye ragmen |
evet katılıyorum sana bncede konuşmamaları en doğrusu ve böyle daha iyi konuşulcak zaman değil maç kazanılcak zaman |
Alıntı:
Bi de son bişey. Ya panikliyorum bazen gittimi sampiyonluk diye. Ama artık hersey değişti. Canavar gibi bi ernstimiz var. Artık hersey farklı:) Ve artık mac kaybetmiyoruz. Ne olursa olsun... |
Türkiye`de Saat: 14:27 . |