![]() |
Sezer Öztürk alınmalı Bu sene acayip formda onu hayranlıkla ızlıyorum kesınlıkle alınmalı orta saha olmasına ragmen suan 17 golu var lıgde super bır oyuncu ustelık tam bır oyun kurucu |
Bi ara anlaşıldı fln haberleri çıkmıştı..Gerçekten yetenekli eleman..İyi bir transfer olur yapılırsa.. |
evet iyi bi sezon geçirdi sezer'i bende takip ediyorum sene başından beri ama benim düşüncem biraz zamana ihtiyacı var büyük takımda oynamak için |
Alıntı:
|
Sezer Ozturk iyiyse neden olmasin.. ben fazla takip etmiyorum.. |
Manisadan alabiliriz ama süperlige cıkacak bu sene takımı o yuzden belki satmazlar |
Bugün Ntvsporda haber verirldi..Volkan Senle ve Sezer Öztürkle anlasilmis.. Volkan Senle prensip anlasmaya varildi ve Bursayla daha pazarlik yapiliyor.. 3milyon istiyor bizde 1.5+bir futbolcu vermek istiyoruz.. |
emrin olur sen iste yeter ki hemen alırız kardeşim bonservisi kaç kuruşmuş :D :D :D :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bencede bu tip futbolculara ihtiyacagimiz olabilir seneye...alinmali |
kendime inanamıyorum yazdığı halde diğer kısımlara dikkat ettiğim için Ntvspor yazısını görmemişim :) |
Alıntı:
|
Bildiğime göre Sezer'in 17 gol değil,14 golü var.Hatayı düzeltelim.:) Manisalı olarak söylüyorum,Manisa satmaz,üstelik kaptan ve genç sayılacak bir yaşta.Mümkün değil. |
Alıntı:
|
bölgesine göre cok iyi istatiki var ama bizi ileri sürüklermi türkcell ligi farklidir ama fazla isticeklerini sanmam bizim serdar özkandan daha kötü degil en azindan bunu biliyorum hem sezer takip ettigim futbolcu almanyadan beri.. |
Alıntı:
|
Manisa bırakmaz diye birşey yok, Beşiktaş isterse alır.. Bence giyecek formamızı sezon sonu :) |
volkan şen yeni murat alaçayır olur bence...gereksiz bir transfer ,bu benim görüsüm tabii ki... |
hayırlısıysa olsun değilse olmasın ne diyelim bu arada uğur incemanda takımında kaptandı geçen sene beşiktaşa gelmeden bu ölçü değil verirsin değerini alırsın |
iyi transfer olur ama Kimin yerine oynatilacak ? |
bursali volkana gerek yok sezer olur özer hurmaci da olur ama en önemlisi topuz orta sahaya bomba gibi oturur sezon sonu görecez |
Alıntı:
satarlarda eski fiyatının iki katına ... bu hafta ksk- manisa maçındaydm sezer yine attı golünü teknik bi oyuncu alınmalı bence... |
Alıntı:
|
Alınabilir bence de, beğeniyorum Sezer'i, iyi oyuncu... |
Alıntı:
|
ya birde korkuyorum açıkçası bank asyada iyi oynayıp sonra süperligte batan oyuncuları biliyoruz örneğin ibrahim akın gol kralı olmuştu yanlış hatırlamıyorsa geldi beşiktaşa potansiyeli vardı ama hiçleri oynadı bilmiyorum boşuna çok para verilmesin iyi analiz edilsin gerçekten kaliteliyse alınsın derim |
Tanımıyorum valla :) |
Sezer için manisa çok iyi rakam istiyor. O rakamı vermek zorolur. Sezer U-16 lardan beri takip ettiğim bir oyuncu, ispanya ile final oynayan teknik direktörlüğünü Abdullah Avcı ve Turan Mesci'nin yaptığı ekibin kaptanıydı diye hatırlıyorum ama bu bilgide emin değilim. Kendisinden beklenen çıkışı bir türlü gerçekleştiremedi. Almanya dan Manisaspor a gelme tercihi onun bu çıkışı yapmasındaki en büyük engeldi bana kalırsa. Tevfik Köse de, Mevlüt Erdinç te Sezer ile aynı takımda oynuyorlardı ve sezer onların kaptanı idi. Tevfik ve Sezer istenen noktada değiller ama Mevlüt onlara nazaran daha iyi bir gelişme gösterdi. Sezer bizde beklenen çıkışı yapabilir ama gaza gelipde büyük rakamlar vermemek gerek. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
volkanı da sezeri de beşiktaşta görmeyi çok isterim.İnşallah biraz da böyle kaliteli ve geleceği mütiş olan oyunculara yöneliriz.Özer de alınmalı bence.Bu arada bende erciyeste kiralık oynayan kenan özeri de takip etmekteyim.messi gibi oynuyor :)Bu futbolcuyu da sakın ola kaçırmayalım.(not:zaten bizim oyuncumuz) |
aLınaßiLir asLnda..PerFormanSı iyi.. |
Alıntı:
|
o çocuk iyi zaten çok hızlı bir anda pozisyonas giriyor değişik bir tarzı var önümüxdeki yıllarda neden olmasın |
Türkiye`de Saat: 06:51 . |