![]() |
Alıntı:
|
bu adam fenerde oynadığı sürece bu kupayı kazanabilicene gerçekten inanıyo mu ? :D:D:D |
Müjde müjde PS3 e türkiye kupasını Selçukl için eklemişler. Selçukta kupayı almış...... |
rüyanda belki alırsın selçuk efendi . |
abi öyle demeyın adam belki ps de alıodur kupayı :D:D |
FEBE sen görsen görsen danone süt kupasını görürsün..Kupa takımı olan Beşiktaşı es geç bakalım size 3 döşendiğinde bakalım ne anlatıp kıvıracaksınız..Size bu sene inter toto yakışır..Bir sene başarı geldi diye nerde ise kümeye oynayacaklar çok ii istikarmış haha :-) |
lan hayatınızda kaç kere türkiye kupası gördünizki siz |
Alıntı:
|
Hakemler el atarsa kesin alirsiniz.. Bence hakemler Feneri kurtarmak icin kupayi Fenere verecekler.. 1 kirmizi 1 penalti ile kiyak gecer hakemler Fenere.. Daha Cissenin yedigi kirmizi aklima gelince kafayi yiyorum!! Allah belanizi versin hakemler!! |
Alıntı:
|
Bugün ankarasporu geçelim, zamanı gelince kupayı kimin kimden alacağı belli olur. Ankarasporu geçtiğimizi varsayarak konuşuyorum; Kupa finali Trabzon da oynanacak sanırım ama bu iki taraf içinde iyi olmaz. Finali İzmirde oynanak gerek. İlgililere şimdiden söylemek gerek... |
top oynamasini bilmiyorlar her mac kaybediyorlar besiktasi yeneceklermis gerizekali selCÜK |
sanki beşiktaşın elinden çok kupa aldınız :D:D:D biz size aynı boyutlarda yapar göndeririz üstünüde size özel yaparız merak etmeyin :) |
Alıntı:
|
Wallahi arkadaşlar ister kızın ister darılın.Biz bu adamları sözde her defasında eziyoruz ama 3-4 lük maçtan sonra tek bi lig galibiyetimiz bile yok eziklere karşı.Kupada biraz işler yolunda gidiyor.Süper kupayıda almışlardı elimizden.Bence çok zor bi maç olacak.Tüm sezonun telafisini o maça sakladılar.Aksi halde kupayı almak cidden zor olacak.İnş. kazanacağız... |
Çökelek ya allahın baltası 2 gol attı diye kendini bişi zannediyo... |
o maça ösel hasırlanmaları lasım herkes yenices die düşünüyor tabiki bnde inş. dedğim doğru olur:) |
üzgünüz seni o zevkten mahrum bırakıcaz :D:D:D |
Alıntı:
|
Söz maçtan sonra ona çay içtiğim KUPA mı yollayacam |
Selçuk salağı kupayı derken evdeki su bardağı olarak kullanılan kupadan bahsetmiş arkadaşlar kaile almayın.. |
yok yaa kaybetmemiz imkansiz, fener'de ruh kalmamis zaten |
Futbol magazin sayfalarını süsleyecek haberler bunlar.. :) 27 yıldır kupayı alamayan eziklerde samandıradan canlı bağlantılar,futbolculara azizeden müthiş dayak ..Başarılı yedek Selcuk'tan yedikleri gollerden sonraki şaşkın bakışlar..vsvsvsvs... Biz sizi kupada yenmekten bıktık siz yenilmeye doymadınız be kardeşimm..Neyse gelin de görün.. |
zevk verıcek tabı kocanızla oynayacaksınız fınalde. ya bu ezıklerde baska adam kalmadımı kıl kuyruk selcuk basına acıklama yapıyo :D |
okumaya bile değmez şu haber gereksiz :) |
bu futbolla bu ruhsuzlukla hiçbirşey alamayız... bence bu kadar kesin konuşmayın... |
Alıntı:
Hangi ruhsuzluktan bahsediyorsun anlamadım !!! Bu takıma her eleştiri getirilir ama en son söylenecek şey ruhsuz olduklarıdır bence |
bende sana bravo derim! ben 100.yıldaki gibi tuttuğunu koparan buna inanan bir BEŞİKTAŞ izlemek istiyorum! |
2009 yılında o tarif ettiğin gibi bir takım izlediğimizi düşünüyorum |
30 sene sonra ilk kez bu kadar umutlandınız sanırım :Dewt ewt kesin bizden alırsınız sonrada rüyadan uyanırsınız :P |
Alıntı:
|
aynen bnde onu dicektim arzu kesinlikle var ama kalite yok onuda yaratçaz kısmetse önümüzdeki sezona |
aynen bizdeki hırs kimsede yok taraftar desen başarıya aç mükemmel destek veriyor ama vizyon sahibi baskı kaldırabilen bi ernst var. |
Alıntı:
|
finalde size koymak bize büyük zevk verecek |
şimdiden iple .ekiorum ya maçı :D:D:D |
selçuk beye selam yola devam yedirirler böyle :D:D:D:D bir daha boyundan büyük kelimeler etmessin beşiktaşın adınıda ağzına alırken de iki kere düşünürsün artık :):):) biz çok zevk aldık veremedik kusura bakma :D |
noldu lan selchuk |
aldınızmı zevki nasıldı selçuk bey :D hayatında böle bi zevk yaşamamıştır bence :D |
Selçuk büyük konuşma.Hele cümlede Beşiktaş adı geçiyorsa. |
Türkiye`de Saat: 21:20 . |