![]() |
Selçuk salağı kupayı derken evdeki su bardağı olarak kullanılan kupadan bahsetmiş arkadaşlar kaile almayın.. |
yok yaa kaybetmemiz imkansiz, fener'de ruh kalmamis zaten |
Futbol magazin sayfalarını süsleyecek haberler bunlar.. :) 27 yıldır kupayı alamayan eziklerde samandıradan canlı bağlantılar,futbolculara azizeden müthiş dayak ..Başarılı yedek Selcuk'tan yedikleri gollerden sonraki şaşkın bakışlar..vsvsvsvs... Biz sizi kupada yenmekten bıktık siz yenilmeye doymadınız be kardeşimm..Neyse gelin de görün.. |
zevk verıcek tabı kocanızla oynayacaksınız fınalde. ya bu ezıklerde baska adam kalmadımı kıl kuyruk selcuk basına acıklama yapıyo :D |
okumaya bile değmez şu haber gereksiz :) |
bu futbolla bu ruhsuzlukla hiçbirşey alamayız... bence bu kadar kesin konuşmayın... |
Alıntı:
Hangi ruhsuzluktan bahsediyorsun anlamadım !!! Bu takıma her eleştiri getirilir ama en son söylenecek şey ruhsuz olduklarıdır bence |
bende sana bravo derim! ben 100.yıldaki gibi tuttuğunu koparan buna inanan bir BEŞİKTAŞ izlemek istiyorum! |
2009 yılında o tarif ettiğin gibi bir takım izlediğimizi düşünüyorum |
30 sene sonra ilk kez bu kadar umutlandınız sanırım :Dewt ewt kesin bizden alırsınız sonrada rüyadan uyanırsınız :P |
Türkiye`de Saat: 18:28 . |