![]() |
degado ne olursa olsun 3 senedir beşiktaş hiçbişey veremedi bu yüzden beşiktaşın iyiliği açısından gitmeli belkide gerçekten iyi bir merkezi orta saha ama yapacak bşy yok bşka takım iyi oynasın inşallah beşiktaşta olmaz delgadonun işi |
bazen bazı konularda öyle güzel tartışmalar oluyor ki işte forum bu diyorum,herkesin düşüncesini söylediği kıran kırana bir tartışma.Bazen de öyle konulrda öyle boş postlar atılıyor ki üzülüyorum.Teşekkürler bu konuya katılan herkese ,konu kaynağı fotospor olabilir konu tamamen balon da olabilir ama biz yine de tartışmamız gerekeni tartıştık gördüğüm kadarıyla. Benim görüşüme gelince ; tamam kimse Delgadodan bütün defans oyuncularını geçip gol atmasını ya da maçı 2-3 asistle tamamlamasını beklemiyor, burda Delgadoyu eleştirenlerin bile(ki aralarında ben de varım) Delgadoyu çok sevdiklerini ve biraz kıpırdansa ,Delgadonun arkasında olacaklarını biliyorum.Maçın geneline baktığımızda Delgado kayıpları oynuyor,tamam geçmesin rakip takımın yarısını,ama top alsın, saklasın, dağıtsın ağırlığını koysun biraz.Mesela Ricardinho'da bir top saklama özelliği vardı,ayağına aldı mı top yapışırdı ve kaybetmezdi topu.Mati son zamanlarda çok top kaybıyla oynadı,sakatlığından mı kondisyonundan mı bilemiyorum ama şu an takıma verimli olmadığını düşünüyorum.Gönül ister ki Delgado istediğimiz Delgado olsun,her maç 3 gol 5 asistle oynamasın,ama oyuna ağırlığını koysun saha içinde gezinmeden.O zaman biz Delgadonun arkasında kale gibi dururuz. |
Alıntı:
|
Ya allah askina su sacma haberi kapatin!! Yattara 5 sezondor Trabzonda ne yaptiki siz Delgado ile takas edilmesini istiyorsunuz!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
''Not: Kaynak isteyenlere üzülerek bildiriyorum ki Fotospor'' demekki yalan :D |
Meriç'in ve diğer bazı arkadaşların söylediği gibi delgado kötü bir futbolcu değil.Ama nedense oynamıyor.Sezon başında çok iyi başlamıştı ama devamı gelmedi.Ben onun Beşiktaş'ımızda mutlu olduğuna inanmıyorum.Ama böyle bir takasıda doğru bulmuyorum. |
saçma sapan bir haber olmasını da hiç istemem |
Alıntı:
Hea...Delgado'dan bir üst kademe de Messi değil mi? :) Bu kadar da sığ bi bakış açısı görmemiştim yaw..:) Adam " benm bu takıma hiç bir katkım yok" diye bas bas bağırıyor işte..:) Neyi, Kimi savunuyonuz siz burda? Delgado gitmedikçe bu taraftar daha çok tartışır onu..Adam gibi oynayacağı yok zira..Olmuyor işte..Zorlamann alemi yok.. |
Türkiye`de Saat: 09:38 . |