![]() |
Alıntı:
|
Valla muhteşem bi takas olurdu eğer haber gerçek olsaydı... Delgado'nun insani yönüne diyecek lafımız yok, futbol olarak vermesi gerekenin 10 da 1 ini bile vermedi kaç sezondur bunun üstüne de sanırım kimsenin lafı yok.. |
ya bu fotospor, fotomac veya fanatik bu haberleri nasilda yapiyo...bir allahin kulunun aklina gelmeyecek seyler atiyolar:D pes dogrusu...cok kreatif bu gazetelerde calisanlar.. |
Alıntı:
|
yok daha neler bu kadarda olmaz yaa:D:D |
Delgado kendisini toparlasın ya onun gitmesini istemiyorum :( |
yok artık daha neler, hem istikrardan söz ederler hem de yattara'yı delgado gibi bi adamın yerine koymaya çalışırlar, delgado'nun yeteneklerinin yarısı bile yok yattara'da. delgado'dan şikayetçi olanlar baksın bakalım yattara trabzon'un kaç büyük maçında oynamış ki trabzon senelerdir avrupa'da yok sadece ligde 3 büyüklerle olan maçları var. bi de kimse kusura bakmasın ama ben serdar özkan'ın çalım sevdasına dayanamıorm 2.si fazla gelir. |
delgado nun beşiktaşta 3 senedir ekstra hiçbirşey yapmadığına şahit oldum. bence kesinlikle yetersiz ve gönderilmeli. yerine daha iyi bir adam alınmalı. bu tabii ki yattara değil. |
Uzun bi maratonda ne Delgado'ya ne de Yattara'ya güvenilebilir...Ama Yattara'yı türk statüsünde oynatabilme ihtimalimiz var, bu yüzden böyle bir transferin olmasını çok isterim açıkçası, en azından kontenjanı boş yere ! işgal etmemiş oluruz...Hem Yattara Delgado'dan daha çok maç kazandırır, eminim bundan...İnönü'de de coşar Yattara, Delgado artık İnönü'de bile coşamıyor ne yazıkki... |
Alıntı:
böyle bi takasın gündeme gelmesi bile komik ya :) |
Türkiye`de Saat: 00:04 . |