![]() |
Ernst - Sivok - Tello - Holosko bunlar kalmali bence..aslinda zapoda kalabilir ama kararsizim daha iyi bir stoper bulunursa gönderilsin |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ernst ,sivok ,bobo ve holosko...gerisini yolla... |
cisse-fink , zapo-haggui , bobo-pizarro , delgado-?(arteta)? |
Alıntı:
|
Bence ankette haksızlık var gibi biraz tamam ernst in kattıkları ortada ama bence Beşiktaştaki ve Türkiye liginde en değerli futbolcu şu an için Tello'dur.Yani ikiside gidecek olsa ve birinin kalmasını istesem bu tello olurdu. |
ernst, sivok, holosko kesin kalmali, tello kalabilir. delgado bobo zapo cisse gitmeli. sampiyonlar ligi icin delgado bobo yetmez |
ernst, sivok, tello, holosko, delgado, bobo kalmalı diğer kontenjanlar yeni transferlere kullanılabilir |
ben şu an faydalı adamımızı ernstle beraber sivok olarak görüyorum.Kalması gerekenler Ernst Sivok ve Holosko ,gerisi konusunda şüphelerim var |
Alıntı:
|
delgado, tello, ernst, bobo, holosko |
ernst-sıvok-tello-holosko kalmalı delgado-bobo-zapo-cisse gönderilmeli bence |
Sivok-Ernst-Tello-Holo 4'lüsü mutlaka kalacak bi kere...Bobo'ya iyi bir teklif gelirse gönderilecek muhtemelen, bence doğru bir şey olur bu...Delgado'nun da aynı şekilde gitmesini isterim ama ona o kadar teklif geleceğini sanmıyorum, gelirse elden çıkarılabilir o da...Cisse zaten gitti gibi bir şey... Zapo için karasızım, Haggui falan deniliyor, eğer öyle biri alınacaksa Zapo da gönderilebilir bence, ama bu zor gibime geliyor...Sezon sonu 2 oyuncu gönderilecek diye düşünüyorum, Cisse-Bobo ikilisi, Delgado-Zapo biraz zor... |
Matias Emilio Delgado ve Deivson Rogerio Da Silva Bobo satılsın... Edouard Cisse zaten gidecek... kalanlar bizimdir... |
Türkiye`de Saat: 07:49 . |