![]() |
bnce pozisyonada giremiyor mesela ben son ankara maçında bir tek ceza sahası dışından 2 şutunu hatrlıyorum onun dşnda yok bursa maçındada maçın sonundaki kafa vuruşundan bşka pozisyonu yokk |
Alıntı:
|
evet evet o maç eywallah :) o maçta çok şanszdı ama yazık yaa son 2 maçı dedim ama taktikten kaynaklanıyor bnce o olay ne diyim iyi oynasın atsın işte düşüşşte toplasın farketmez sonuçta kim oynarsa oynasın yanında demekki bu adam işine gelince oynuyo yok nobre böyle yapıyodu pozisyon bluyoduk yok şöle oluyodu pozisyon yarat o zaman bobo yarat ve att |
Bobo kendine çeki-düzen vermeli. Nobre'sizlik mazeretine sığınmamalı. Ondan çok şeyler bekliyoruz. Yapabileceğine de inanıyoruz. Ama artık taa İBB maçında haksız kırmızı kartla atıldığı yerden çıkıp gelmeli. |
bobo sahada varmısın yokmusun o bile belli deil seneye inş. seni görmeyeceğiz bu takıdma cünkü takıma yakışmıyorsun.. nobreyi beğenmeyenler nobresiz nasıl olduğumuzu görmüştür umarım.. |
bobo hiç bir bahane üretme bu sezon çok çok çok kötüsün . |
bobo formda olsan nobereye gerek olmadıını sende görüceksin zaten biliosundur bunu.... o yüzden bahane aramaya gerek yok ;) |
bobo-tello-holosko-delgado enseeeeeeeee yatıyorlar:mad: |
holosko mu yatıyo :) son maçta sahanın en iyilerinden biriydi holosko ya... |
Antreman'larda Gol Show yapiyorsun bobo , Antreman'da dami Nobre'yle oynuyorsun ki Nobre Antremanlara katılamıyor bile sakatlıktan sonra |
Türkiye`de Saat: 04:42 . |