![]() |
Ahmet Bulut: Fink'in işini ben bitirdim Ahmet Bulut: Fink'in işini ben bitirdim Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nun ortağı menajer Ahmet Bulut dün yakın arkadaşlarına Başkan Yıldırım Demirören, Kenan Öner, Ertunç Soğancıoğlu ile birlikte Eintracht Frankfurt forması giyen Michael Fink ile anlaşma sağlandığını açıkladı Ahmet Bulut "Eintracht Frankfurt forması giyen Michael Fink sezon sonunda bonservis bedeli vermeden serbset kalacak. Bir çok Avrupa takımının peşinde olduğu Fink'e yöneticilerimiz Başkan Yıldırım Demirören, Genel Sekreter Kenan Öner ve Ertunç Soğancıoğlu ile görüştürdüm ve her konuda imzalar atıldı. Beşiktaş yönetimi açıklamayı önümüzdeki hafta yapacak" dedi. Beşiktaş alt yapısından İbrahim Kaş'ı bedelsiz olarak İspanya'ya götüren ve kulübün gelir kaynağının kaybolmasına yola açan Ahmet Bulut siyah beyazlı kulübü Ernst'ten sonra Fink'i de satmanın mutluluğu içinde olduğunu söyledi |
Hadi bakalım Bekliyoruz Fink'i. |
umarım sahada da fink atmaz top oynar:D |
kardesim bu ne gurur böyle ronaldinhoyu getirmedin.. |
afferin sana... |
Aferin! ibrahim Kaş ıda sen götürdün.Sanki babanın hayrına getirdin finki ,kim bilir kaç yüzbin euro aldın. |
hayırlsı olsunda ahmet bulut ''Ernst'ten sonra Fink'i de satmanın mutluluğu içinde olduğunu söyledi'' bu bıraz enterasan olmus tamamen kendı cıkarları acısından yapılan bı yorum barı sus konusma terbıyesız herıf. iyi yedirdim der gıbı soylemıs |
ahmet bulut bi bakıma diyet ödemiş.... hayırlısı olsun ;) |
Alıntı:
nasıl bı dıyetse agzından salya akıta akıta soylemıs resmen |
Alıntı:
|
Ya Fink kim be sanki Messiyi getirdi :D |
bedavaya yaptın sanki :D...boş boş konuşurlar.... |
Çok büyük bi iş sanki yaa... |
bu adam kim ya iskender büyük ün adamimi? :-) |
Türkiye`de Saat: 00:09 . |