![]() |
Bobo kendi yaptigi ortaya kafa vurmak zorunda Arkadaslar Nobre yle anlasildi haberinden sonra Boboya karsi neden cephe aliniyor veya acimasizca elestiriliyor anlamadim. Ikiside bizim futbolcumuz Bobocu Nobreci olmak yok Besiktasli olmak var. Boboya lütfen haksizlik yapmayin. Futbolcu kötü gününde olur formsuz olur ama son oynanan Ankara macinda Bobonun yerine kimi koyarsaniz koyun zaten bisey yapamazdi. Tek forvet muhabbeti zaten hep elestiriliyor. Ankara macinda Bobo top alamayinca orta sahaya geldi, bi ara sag kanada gecti orta yapti icerde kimse yok. Ne istiyosunuz kendi yaptigi ortaya gidip bi de kafa mi vuracak? |
Bizde bunu demeye çalışıyoruz işte, Nobre tek forvet oynarken de aynı sorunlar yaşanıyordu, Nobre'yi yerden yere vuruyorlardı o zaman, kazma, kalas vs neler deniliyordu, bunlardan bi tanesinin Bobo'ya dendiğini görmedim...Hatta Nobre Bobo'dan daha iyi oynuyordu bence...Ayrımcılık yapıldığı çok açık, Bobo ne yaparsa yapsın kral durumunda, ama Nobre boş kaleye kaçırırsa yandı ki ne yandı, bide eziklerden gelme durumu var tabii, oraya da çekiyorlar durumu!..Bobo'ya haksızlık yapıldığını da düşünmüyorum ben, Bobo'ya Nobre'den daha çok güveniliyor bi kere, burası kesin, ama o da bu güveni maalesef boşa çıkartıyor, kendini toparlaması lazım bir an önce, sistemde de sorun olabilir belki ama Nobre gibi savaşmayı denesin en azından, onu da yapmıyorki Bobo...İyi bir Bobo'nun neler yapabileceğini gördük, biliyoruz, bizim de istediğimiz o Bobo, gereken desteğin de verildiğini düşünüyorum Bobo'ya, artık top onda, onun da bir şeyler yapma zamanı geldi artık, geçiyor bile hatta... |
kendi yaptığı ortaya kafa vurmasını istemiyorum yakaladığı fırsatları cömertçe harcamasın istiyorum topa adam gibi vursun istiyorum istekli oynasın istiyorum |
Bobo bu takimin yildizi kimse agzini acamaz !! Holosko gol ustune gol kaciriyor ve cok kotu oynuyor ama agzini acan yok. Nobre-Bobo ikilisi en guzeli !! |
ya ben gol kralı olacak adam istiyorum...gerçek golcü nerde duracağını bilen bi adam istiyorum...yeter artık beklediğimiz... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hadi oradan be bobo nobremin tırnağı olamaz , bobo efendi olduğu yerde topu bekliyor nobrem savaşıyor rakip defansı Allak bullak ediyor pres yapıyor yeri geliyo gidiyo orta sahaya defansa yardım ediyo top alıyo sizin bobo nuz bunun hangisini yapıyor . Forza nobre , I love you Nobre . |
iste böyledir bugün severler kocum,süpersin derler yarin allah belani versin,hemen git bu takimdan derler bu hep böyledir. 1ay önceki yorumlari okurum 1ay sonraki yorumu okurum resmen 360derecede dönerler. bobonun ayri özelligi var nobrenin ayri özelligi var bobo bu takimin en golcü yabanci oyuncusu 50golden fazla gol atmisdir adam bizi sampiyonlar liginde kim öne götürdü bobomu nobremi kim liverpoola karsi o süper golü atti kim marsilyaya karsi golü atti ve bircok goller daha. bobo bircok basarili döneminde takimdan gitcegine takimda kaldi besiktasi sevdigi icindir ve bizim yapdigimiz tavira bakiniz. nobre bir sezon basarili oldu olmadik hadiseler cikardi para isterim yoksa giderim diye. bana nobredeki özelliginden bahsedin kosmak pres yapmak bir özelikmidir yada söyle sorum nobre niye hep kosiyor baska birsey yapamadigi icindir..nobreye topu verin adam size adam gibi pas verirmi oyunu acarmi kurarmi..boboda bu özelik hepsi var. bobo en azindan ben 1-2 dakika icin oyuna girmem diye tavirda yapmiyor basarilin yaninda durmak iyidir ama basarisiz bir dönem gecirdigi kisiye ki biliyoruz cok daha iyi duruma gelebilecek oyuncuyada yzüünü cevirmek hakaret etmek hangi erkeklige sigar? bugün aslansin,süpersin yarinde berbatsin diyen kisileri anlamak mümkün degil.. sizin o nobre sezon basinda niye adam gibi oynamadi ve sezon sonu yaklasdigin icin iyi oynadigini sordunuzmu hic eee düsünmek gerekir degilmi.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
oyuncularimiza bakarsak en iyisi bobo-nobre oynamasidir. nobre kosiyor yoriyor defansi boboda bitiriyor. birde sunuda söyleyim türkiye ligi icin nobreyle oynarsin ama avrupoada dikkat et nobre oynayamaz boboya bakarak.. |
Alıntı:
|
Bobo-Nobre iklisini özledim... |
Alıntı:
Hiç bir zaman bobo ya aslanım koçum demedim , bobo ne zaman 50 gol attı , gol kralı oldu da bizmi duymadık , ilk geldiği sezon biraz bişeyler yaptı ondan sonra hep yattı hep yattı yeter artık ya adam gibi aldığı paranın hakkını versin ya da çeksin gitsin sezon sonu . sahada ruh gibi geziyo ruh . Nobre geldi geleli aslanlar gibi oynuyor çirkef atmayın . |
Alıntı:
|
Alıntı:
kardes tamam anladik da ya ne olursun su sinek mi bocek mi avtarindaki resimde ki o ne ya lutfen cek :puke: |
benim de dikkatimi çekti bu konu: nobreci-bobocu ayrımının yapılması, gerek yok, hedef ortak... |
ikisininde farklı özellikleri var ama ikiside bnce beşiktaşın forveti olamaz şu an öyle ama olmamalı sadece çıkışta oldukları zaman o çizgiye yaklaşıyorlar o kadar bnce iyi bir forvet almanın zamanı geldi ama ikisinide çok seviyorum orası ayrı ama bnce kaliteleri beşiktaş forveti olamaz ikisininde |
Alıntı:
|
BOBO-NOBRE atışması yapmamıza gerek yok arkadaşlar neden hep tek forvet sahaya çıkıyoruzki kendi sahamızda bile oynarken tek forvet oynuyoruz anlayamıyorum doğrusu EN |
holosko kalsın gerisine yol versinler... nobre kaç gol attı geldiğinden bugüne... |
ben bobonun su anda cok iyi oynadigini dusunurken gelistigini gorurken bu forumdaki herkez agiz birligi etmiscesine bobo kotu diyor su anda benim en ilgincime giden tarafi budur bobo su anda bir santroforun yapmasi gereken cok seyi yapiyor ama malesef gol atamadigi icin yerden yere vuruluyor yahu bursa macinda holoskoya cikardigi paslari nobre eliyle atabilirse namerdim ama neymis kosuyormus basiyormus yanlis anlasilmasin ben nobreye kotu demiyorum ama ilk 11 yazarken 1. forveti herzaman bobo yazarim 2. ya holo olur ya nobre bana kalsa ben ucunude tutarim sahada holoyu sag kanatta kullanirim |
Bobo nun gönderilmesine şiddetle karşıyım. Kalitesi belli bir oyuncu. Boboyu göndeririz bir kaç sene sonra çok çok iyi yerlerde görüp kafamızı vurmayalım. |
Alıntı:
Sadece su kadarını sölüorum, bobo fenerin yada geysenin forveti olsaydı, su an bırakın tartışılmayı, hergün barcaya filan yollanırdı bobo |
Alıntı:
|
Bırakın Allah aşkına ya hala bobo yu savunmayın yeter , Hiç bir futbolcu Beşiktaştan büyük değildir , bobo nobre nin tırnağı olmaz be tırnağı . |
Yaf ben Baros'u bile kıskanmıyorum 15-16 gol atmasına rağmen, Bobo bu oyunuylan rakiplerde olsun neyini kıskanacağımki...Bobo şimdi iyi oynuyorsa Nobre'ye hiçbir şey denemez valla...Adam ne gol atıyor, ne koşuyor ne mücadele ediyor, alıyor veriyor işte, bu mu yani, yapmayın yaa, bu kadarda göklere çıkarmayın bir oyuncuyu... |
Arkadaslar ikisi de bizim futbolcumuz ikisinin de ayri özellikleri var. Begenip begenmemek baska bi mesele, elimizde olan bunlar begenmiyorsaniz verin parayi getirin messi yi ronaldoyu hediye edin Besiktasa. Boboculuk Nobrecilik olmaz taraftari bu ikileme iten hocanin sistemidir. Kim oynarsa oynasin tek basina ilerde bi sey yapamaz. Pozisyon kaciran forvet degil pozisyona giremeyen forvet kötüdür. Gol kaciriyo diye bi forveti elestiren futboldan anlamadigini belgeler. Her girdigi pozisyonu gole ceviren birini mi gördünüz yoksa? |
Pozisyona girmek marifettir, girdiği pozisyonu gol yapmak ayrı bi marifettir...Hem bi forvet başka türlü nasıl eleştirilebilirki, boş kaleye atamayan bir golcüyü eleştirmeyip ne yapacağız, kazma bunu da atamadı vs. demiyorum en azından, toparlanması lazım diyorum...Kalmış şurda 6 hafta, iyi bir Bobo iyi bir Holo ve iyi bir Nobre bizi şampiyonluğa götürür şüphesiz, ama onlar böyle cömert olursa şampiyonluk nasıl gelir...Gol kaçıran bir adamı alkışlamayalım, ama yerden yere de vurmayalım...Bobo'ya yapılan eleştiriler dozunda bence, stadda yuhlansa veya ne bilim ıslıklansa falan anlayacağım sizi ama öyle bir şeyde yok...Nobreciler, Bobocular diye de ayrılmamalı tabii taraftarlar, ikiside bizim golcümüz, bunlar bizi şampiyonluğa götürecek...Ama Bobo'yu övüp Nobre'yi yerden yere vuranları bi türlü anlayamıyorum... |
Bobo çift forvetle başarılı olabilir ama kanatların da adam gibi orta yapması şart... |
Kartalim hepimiz Besiktasliyiz ve sampiyon olmayi istiyoruz. Ben sadece Bobo yu savunmuyorum. ben Nobreyi de savunurum Boboyu da. Herkesin kendine göre hakli oldugu nokta var ama mesele Nobre Bobo degil. Takim pozisyona giremiyor. Bu suna benziyor, eskiden de besiktas maclarinda cok hakem hatasi olurdu. Bi gün Erman hoca Ali nin golünü ofsayt diye iptal etti, ertesi gün özür diledi bal gibi golmüs cocugun golünü yedim diye. Ama kimse pek takmadi neden, cünkü sakaryayi o gün 4-1 yenmistik. Hakemler de her zaman hata yapar futbolcular da her zaman gol kacirir. Eger mac boyu 2 pozisyona girip 2 sini de kacirirsan vay haline.Ama 8 pozisyona girip 2 si gol olursa kacan 6 pozisyona kimse bakmaz. |
Doğrusun abi...Sorun da bu zaten, çok fazla pozisyona giremiyoruz, girdirtmiyorlar daha doğrusu, ama 3 tane pozisyon buluyorsak da 2'sini atmak zorundayız artık, büyük takımsak hele...Bugün Sivas mesela, skora bakıyorsun 3-0, sanırsın 5-6 pozisyona girdiler de 3 tane attılar, ama değil, bulduğunu attı adamlar...Bizimde öyle olmamız lazım artık, hele de son haftalara girilirken...Golcülerimiz daha dikkatli olmalı kesinlikle... |
ayrımcılık yapmak bızlere yakısmaz bız besıktası kısıler yuzunden sevmıyoruz bugun bobo-nobre-holosko var yarın x-y-z olur farketmez onemlı olan besıktasımızın basarısıdır. ama bızlerde mevcut durumu degerlendırırken objektıf olmalıyız. nobre geldıgınden berı elestırılıyor ıyı de oynasa elestırılıyor kotu oynasada her futbolcunun kotu performans sergıledıgı donemler vardır nobre de geldıgınde bunu yasadı aynı durum su anda bobo ıcınde gecerlı bobunun kalıtesı ortada ıı bır bobonun neler yapabılecegını hepımız bılıyoruz. umarım eskısehır macıyla performansı olumlu yonde degısır. |
tabikide önemli olan Beşiktaş ama Bobô'da gayet iyi oynayan ve Beşiktaş'a çok katkı sağlayan bir futbolcu şimdilerde ne kadar da formdan düşmüş olsa da sonuçta kalitesi belli biraz çalıştığı zaman ne kadar iyi oynayacağı da belli bu kapasiteye sahip bir oyuncu.Ayrıca Beşiktaş'a katkısı da çok var bugüne kadar çok iyi oynuyordu ve el üstünde tutuluyordu hiç eleştirilmiyordu şimdi kötü oynuyor diye mi eleştiriliyor.. |
kim olursa olsun tek başına bir futbolcudan hiç bişy bekleyemezsin istersen dünyanın yıldızını getir yanında adam olmayınca ondan bişey bekleme kahramanlık bekleme |
Türkiye`de Saat: 17:28 . |