![]() |
Özverili Bobô http://www.fotomac.com.tr/2009/04/25...4A0A12530x.jpg Nobre'nin yokluğunda Eskişehir maçında forvet krizi yaşayan Beşiktaş'ta sambacı, sakatlığı bahane etmedi. Önemli değil Turkcell Süper Lig'de yarın Eskişehir ile deplasmanda zorlu bir sınav verecek olan Beşiktaş'ta forvet krizi, Bobo'nun özverili davranışıyla aşıldı. Nobre'nin sakatlığı nedeniyle hücumda sıkıntı çeken Mustafa Denizli ile konuşan sambacı futbolcu, ağrılarına rağmen oynamak istediğini söyledi. Ayağı şişti Ankaraspor http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D maçında darbe aldığı için ayağında ödem oluşan ve dünkü idmana çıkmayan Brezilyalı yıldızın bu isteği teknik ekipte sevinçle karşılandı. Kulüp doktoru Devrim Uğur da Bobo'nun ayağında şişlik olduğunu belirterek, maça yetişmesi için tüm imkânları seferber ettiklerini açıkladı. |
inş oynar bobo çnnkü her ne kadar formsuzda olsa en önemli silahlarımızdan biri |
Helal be Bobo!! Senden baska birsey beklemezdim zaten!! |
Fedakar'liktan Kacinilmadan Sadece Sampiyonluga Kilit olmus durumda tüm Camia , buda sevindirici. |
helal senin aldığın paraya sanada bu yakışırdı Bobôm:) |
Aman oynayacam diye daha fazla sakatlama kendini bobo.. |
oynamasın daha iyi... |
hemen de özverili oldu nobre imzayı atınca aklı başına geldi heralde beyfendinin birde golleri antreman yerine maçta atsa iyi olacak ama . |
Şu özverini bide sahada görsek bobo |
özverili tabi nobreyle de alakası olduğunu sanmıyorum zaten Bobô her zaman böyle birşeyi yapar.. |
Nobrede olsaydı daha rahat bir maç olacaktı bizim için tek başına yeteri kadar etkili olamıyor... |
evet elinden geleni yapıcaktır yinede ben güveniyorum ona bu maçç |
arkadnayım bobooo..... nasıl bir futbolcu olduunu biliyoruz çık ve gmster eseste kendini ;) |
Bobo'm sagolsun :) |
Kopsa oynarım Dünkü idmana ağrıları olmasına karşın çıkan Bobo, “Herşeye rağmen oynamak istiyorum” dedi. Önceki gün yapılan antrenmanda sakatlanarak idmanı yarıda bırakmak zorunda kalan ve ağrıları olmasına rağmen dünkü çalışmaya katılan Bobo, Eskişehirspor’a karşı “mutlaka oynamalıyım” dedi. Böyle bir maçta takımımı yalnız bırakamam. Ayağım kopsa dahi sahada olacağım” sözlerini kullandı. Brezilyalı golcü son olarak “Şampiyonluk yolunda kritik haftalara girdik. Ve bugünkü maçımız çok önemli. Zaten forvet hattında Nobre’nin sakatlığı var.Her ne pahasına olursa olsun sahada olacağım” dedi. |
Yanlız bırakmam Ayağındaki şişme nedeniyle önceki gün yapılan idmana çıkmayan Bobo, dün takımla çalıştı. Nobre'nin sakatlığı nedeniyle, ağrıları olmasına rağmen Eskişehir maçında forma giymek istediğini belirten Bobo, "Arkadaşlarımı böyle bir maçta yalnız bırakamam" dedi. Bu arada Beşiktaş yönetiminin, Bobo'nun menajerine "7 milyon euro ve üzerinde bir teklif olursa, http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D bize ilet" talimatını verdiği öğrenildi. |
bobo kusura bakma ama sende de kac mactir tik yok bea kardesim |
Artık kendine gel lutfen.. |
Azmı guzel ama bunu umarım oyununa yansıtır.. |
Alin size kapak olsun.. Bobo gibi adami yollamak istiyorsunuz!! |
daha çok sakatlanmaz inş bu arada ne alakası var adam fedakarlık yapıyor diye göndermeyelim mi ? kmse kusura bkmasın koca sezon yattı bobo |
bu sezın kötüde aynasan gol atıyordun şimdi kötüde oynuyorsun golde atsmıyorsun :( |
Umarım daha kötü bir sakatlık yaşamaz oynayacağım derken... |
Durumu çok kötüyse oynatmazlar zaten, doktorlar, Denizli falan devreye girer...Ama Bobo sakatlığım oyunumu etkilemez diyerek oynamak istediğini söylüyor, bu saatten sonra her futbolcunun da böyle olması lazım, şampiyonluk için herkezin fedekarlık göstermesi şart... |
Alıntı:
|
bobo nasil bir futbolcu oldugunu biliyoruz insallah bunu sahadada yansitirsin sana inaniyorum yürü be bobom.. |
bunun üstünede bir gol atsan süper olur |
kendini fazla gösteremesede alternatif olması lazım inş sakatlığı filan olmaz da oynar |
Helal BOBO golünü de attın ;) |
evet golden bşka bşy ypmış olmasada gol attı çok önemliydi hem bizim için hem onun için bobo moral gelsn hadi görelim seni bee |
Türkiye`de Saat: 16:54 . |