![]() |
Alıntı:
saçma sapan bir açıklama olarak görüyorum bunu. bölücülük yapıyorsunuz. delgado beşiktaşta başarısız oldu. 3 senedir bekliyoruz. daha ne bekliyorsunuz. şampiyonluk gitmek üzere, delgado 1-2 maçta iyi olabilseydi şu anda 5-6 puan önde olurduk. hep yatıyor. hep düşüyor. hep pas hatası. |
evet hep top kaybediyor orta sahada top alıyor geri dönüyor herneyse zaten artık tartılşılmıcak bir hal aldı delgado inş iyi işler ypsın bu maçta ne diyelim |
bu maçı alıp gene kalan maçlarda yatacaksa aman oynamasın oynasın tüm maçlarda şampiyon yapsın amenna bak o zaman omuzlardan iniyormu hakettiği ilgiyi fazlasıyla görüyormu |
Alıntı:
|
Eğri oturalım doğru konuşalım , geçmiş yılları boş verin.Bu yıl Delgadonun roman kratochvil kadar faydası olmadığını düşünüyorum.Aksini düşünen varmı..? |
Delgado'yu sevmek başkadır, ama Delgado kötü oynamasına rağmen onu çok seviyorum, o bir numara, o oynamalı vs. yorumlara bi türlü anlam veremiyorum...Delgado neye göre iyi, bakıyorum maç içinde, bi kere cesur değil yahu, tamam yanındaki adamların da iyi olması lazım onun performansının yükselebilmesi için ama yine de bu kadar kötü olmamalı onun gibi oyuncu, Yusuf bile bu halinle içeri girmeye çalışıyor yaf, kötü de vursa şut atıyor, Delgado bunu neden yapmıyor, attığı goller var, enfes, neden bunlar aralıklı oluyor, 2-3 hafta üst üste atsa yaa...Delgado'nun kredisi bitmiştir bende, ama Delgado gol atınca niye sevinmeyeyim yaf, öyle şey mi olur, ben Delgado'yu tutmuyorum burda, Beşiktaş'ı tutuyorum...Delgado'ya, Bobo'ya falan bi kötü deyince Beşiktaşlılıktan çıkartıyorlar adamı nerdeyse, ne ayak anlamadım... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 14:41 . |